zsolt79 - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » zsolt79 - Dominant Male
Viewed: 5455x
zsolt79
45 years old, Dominant Hetero Male, 185 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, BP
Last login: 06. 13. 08:19
Registration time: 2008. 10. 26. 02:07
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 9
IMÁDOM A LEPONTOZÓS DEDÓS FIZETŐS KURVÁKAT A NYÁLAS VÉN KÉJENCEKET , FÁJ HOGY MEGMONDOM A VÉLEMÉNYEM ?MINDEGYIKRŐL TUDOK ELEGET MEGÉRDEMELTÉK AZ 1 PONTOT AZ MEG HOGY VISSZA SZAVAZNAK ÉN CSAK ÖRÜLÖK JÓKAT NEVETEK A SOK HÜLYESÉGEN AMIT ÍRNAK NEKEM :) Sub Mazo fiút keresek akit kiláncolhatok kiköthetek bezárás 24/7 csipeszek viasz pálca kínzások megalázás fenekelés pofozás cbt és egyéb más mindenre nyitott vagyok MINDEN AMI BDSM ! Ha van valami amit szeretnél megbeszéljük! Helyem van!! De nem csak szolgát illetve csicskát keresek hanem egy személyben legyél a haverom is nyerjük el egymás bizalmát mert Bizalom nélkül a bdsm csak egy fogalom!!

Legyen alázatos férfias szeresse ha kikötözöm kiláncolom kínzások egyéb más mindenre nyitott vagyok!! Kaki És egyéb undort keltő dolgok kizárt!!!

Jelenleg Budapesten Péntek,Szombat,Vasárnap vagyok fent és a 13 kerben van a lakás Dózsa metró megállónál. Hétköznap is is fent vagyok néha de ha konkrét időpontot lebeszélünk akkor felmegyek! Eszközeim vannak full felszerelés.
Sajnos az új tanya még nem készült el ezért be kell a lakással érni egyenlőre pesten de ha elkészül hiper szuper felszerelt lesz cellák és ketrecek mint a régi Kínzókamrámban :)) Ja és a csörlők kötözőkeretek is be lesznek újra építve ,,,:)AMI NAGYON FONTOS ÉS IDŐSZERŰ: ELÉG VOLT A SOK KAMUS SENKIHÁZIBÓL ,HA MEGBESZÉLÜNK EGY IDŐPONTOT AKKOR GYERE IS EL,NE ELŐTTE FÉL ÓRÁVAL MOND LE ,KÉPED LEGYEN ELSŐRE ÉS TELEFONSZÁM IS ,,,99% KAMU EZEN AZ OLDALON!

Partner

Singles
Submissive Male

Couples
Submissive Male - Uncertain Male, Uncertain Male - Uncertain Male, Switch Male - Uncertain Male

Age: 18-50 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

French, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Dirty talk, Electrosex, Feeding, Fire, Foiling, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Masturbation, Mazochism, Needle, Nippers, Oral sex (receive), Pain, Piercing, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Spanking, Tickling, Tweak, Whip