zsofi24 - Dominant Female (Mistress)

25
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » zsofi24 - Dominant Female (Mistress)
zsofi24  - Mistress veszprém
24 years old, Dominant Female, 165 cm, 53 kg
Residency: Hungary, Veszprém, veszprém
Last login: 2016. 09. 03. 22:03
Registration time: 2016. 08. 07. 13:02
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Üdvözlet mindenkinek Domok/Dominák, és utolsó sorban pacskerok, kutyák, csicskák, sub
Update 3: Megtaláltam jelenleg akit keresem, de továbbra is várom leveleiteket, ha van időm kedvem esetleg a mostaniban csalódok megnyitom :)


Update 2 : Mostanában eléggé sűrű a programom, de mindenkinek igyekszek válaszolni türelem. Ül és kussol.

Update: A szánalmas flörtöket tartsátok meg magatoknak nagyon gyerekes. Inkább VIP-et küldj akkor ne ilyen szarokat.

Először is kérem mellőzzék az adatlap lepontozását, úgy hogy nem ismernek nem is találkoztak meg az okoskodásokat is, én is tiszteletben tartom mások véleményét mások is az enyémet, úgy gondolom ez elvárható. Mellesleg üzenem a Domoknak akik kihívást éreznek az adatlapomban.Nem ők lesznek az elsők akik "dom"ként előttem térdelnek. De sem időm sem energiám nincs velük foglalkozni. Subok jelentkezését várom, akik szolgálni akarnak Köszönöm,hogy elolvastad a "fejlécet".

Nem árulok zsákba macskát, idomítani jöttem, kényem kedvem szerint. Gyorsan szögezzük le az elején, ruppótlan szarháziak kerüljenek el, nem a pénzközpontúságom miatt, de ha azt mondom hívj meg egy italra, vagy vigyél el fodrászhoz vagy adj pénzt, nehogy már a magyarázkodásodat keljen hallgatnom. Vannak elvárásaim, úgy ugrálsz ahogy én fütyülök, ez nem feltétlen jelenti azt,hogy éjjel felhívlak meg a munkahelyedről elrángatlak stb.TISZTELET aki nem ismeri a szót kérem értelmezze és csak akkor írjon rám ha felfogta a jelentését. Találkozni akarsz velem? Nos, először is írsz bemutatkozó levelet, nem tegezel nem bunkózol. Majd eljössz és onnantól átadod magad, nem szeretem ha valaki önzetlen, nem fogod kiverni a farkad nem fogod a nyálad csorgatni. Maximum ha megengedem, de olyan úgysem lesz. Most pedig lássuk mennyire vagy jó kutyus.. Térdelj a monitor elé, nyisd meg a fotómat és tedd fel a kérdést magadnak.. Kia a főnök ? Persze,hogy én Mert már a bemutatkozó levelemben úgy ugrálsz ahogy én akarom.
Tisztelet, intelligencia, STABIL egzisztencia, humor, ezek nélkül ne is írj. ja, és még valami. Nem utazok, te jössz bár ez alap. Csak a mai világban olyan neveletlenek egyes subok,hogy ezt is ki kell már kötni. Na mire vártok ? Lehet próbálkozni papucsok.

Partner

Singles
Submissive Male, Uncertain Male

Age: 18- year

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

High heels, Humiliation, Jeans, Punishment, Slaps

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Horseriding, Restaurant, Shopping