zsasza - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » zsasza - Dominant Male
zsasza
54 years old, Dominant Male, 175 cm, 89 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 09. 15. 15:56
Registration time: 2012. 06. 08. 15:18
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia Kedves Látogató!
Az oldal extrém részét szeretném kihasználni. Kit is keresek? A nőt keresem, a női test szépségeit. Nem a brutalitást, hanem a közös élvezeteket nyújtó szex-játékot.
Egy-két ismerkedő levélváltás után jobban örülök a személyes találkozásnak, mert egy kávé vagy egy pohár jó bor mellett, egy kis beszélgetés alatt kiderülhet, hogy egyáltalán egymáshoz valók lehetünk e vagy keressünk tovább. A szimpátia elengedhetetlen számomra. Bár gondolom ezzel mindenki így van. A hosszú távú kapcsolatot részesítem előnyben, de az egyéjszakás kalandra sem mondanék nemet. Ahhoz, hogy a partnerem igazán élvezze a játékot, egy kis tapasztalat szükséges, hogy mivel, hogyan érhetem el a legjobbat és legélvezetesebbet.
Most talán a saját vágyaimról írnék néhány gondolatot. A punci, a combok, a NŐ érint meg legjobban. Szeretem az orgazmus látványát az egyszerűtől a kéjesig. Az anális játékok, sokak bánatára egyáltalán nem vonzanak. Az albumban lévő képek és az adatlap rovatai talán szemléletesebben beszélnek. Csak akkor élvezem a játékot, ha a partnerem is élvezi. A soft változatokat szeretem jobban, bár az interneten böngészve, néha a "vadabb" dolgok is felizgatnak, de a brutális dolgokat még kérésre sem vállalom. A látvány, a kéjes hangok és a kötelekkel elérhető mozgás korlátozása ami vonz.
A korrektséghez hozzá tartozik, hogy nem vagyok független. Éppen ezért nem feltétlenül a dugás érdekel, sokkal inkább a partner kielégítése. Mindenféle "játékot" szívesen használok.
Dohányzom és nem akarok leszokni.
Szívesen veszem Hölgyek megkeresését, (bár tudom, hogy a hódítás a férfiak reszortja) szívesen juttatok bárkit a "csúcsra".
Zsolt

Partner

Singles
Submissive Female

Couples
Submissive Female - Submissive Female

Age: 18- year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Bite, Chains, Collar, Doctor fetish, Fire, Foiling, Mask, Milking, Needle, Role playing, Spanking, Stocks, Tweak, Vacuum, Whip, Whipping bench

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chinese ball, Cross, Dildos, Domination, Electrosex, Film, Fisting, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Punishment, Sadism, Shaving, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Movie, Museum, Science, Talking

Music

Blue, Jazz, rhythm'n'blues, Rock

Movies

Adventure, Anime, documentary, Drama, Fantasy, Romantical

Books

Arts, Erotical, Poems, Scientific