zsasza - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » zsasza - Dominant Male
zsasza
54 years old, Dominant Male, 175 cm, 89 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 01. 02. 17:18
Registration time: 2012. 06. 08. 15:18
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia Kedves Látogató!
Az oldal partnerkereső részét szeretném kihasználni. Kit is keresek? A nőt keresem, a női test szépségeit. Nem a brutalitást, hanem a közös élvezeteket nyújtó szex-játékot. Domináns szerepem ellenére az egyenrangú partnerek hazugság nélküli kapcsolatának képzelem ezt a játékot. Sőt, csak ebben az estben tudja mindkét fél félelem nélkül, önfeledtem élvezni.
Egy-két ismerkedő levélváltás után jobban örülök a személyes találkozásnak, mert egy kávé vagy egy pohár jó bor mellett, egy kis beszélgetés alatt kiderülhet, hogy egyáltalán egymáshoz valók lehetünk e vagy keressünk tovább. A szimpátia elengedhetetlen számomra. Bár gondolom ezzel mindenki így van. A hosszú távú kapcsolatot részesítem előnyben, de az egyéjszakás kalandra sem mondanék nemet. Csak a többedik alkolom után fogjuk érezni ténylegesen, hogy mikor a legjobb a partnerünknek.
Most talán a saját vágyaimról írnék néhány gondolatot. Szeretem az orgazmus látványát az egyszerűtől a kéjesig. Az anális játékok, sokak bánatára egyáltalán nem vonzanak. Az albumban lévő képek és az adatlap rovatai talán szemléletesebben beszélnek. Csak akkor élvezem a játékot, ha a partnerem is élvezi. A soft változatokat szeretem jobban, bár az interneten böngészve, néha a "vadabb" dolgok is felizgatnak, de a túl brutális dolgokat még kérésre sem vállalom. A látvány, a kéjes hangok és a kötelekkel elérhető mozgás korlátozása ami vonz. Arra van szükségem, hogy a partnerem élvezze a játékot. Számomra ez a legfontosabb, én ezt élvezem. Mindenféle "játékszert" szívesen használok.
A korrektséghez hozzá tartozik, hogy nem vagyok független. Éppen ezért nem feltétlenül az aktus miatt vagyok itt. A hagyományosan értelmezett nemi aktusra talán nincs is szükség.
Dohányzom és nem akarok leszokni.
Szívesen veszem Hölgyek megkeresését, (bár tudom, hogy a hódítás a férfiak reszortja) szívesen juttatok bárkit a "csúcsra".
Zsolt

Partner

Singles
Submissive Female

Couples
Submissive Female - Submissive Female

Age: 18- year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Bite, Chains, Chinese ball, Collar, Doctor fetish, Fire, Foiling, Mask, Milking, Needle, Role playing, Spanking, Stocks, Tweak, Vacuum, Whip, Whipping bench

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Cross, Dildos, Domination, Electrosex, Film, Fisting, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Punishment, Sadism, Shaving, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Movie, Museum, Science, Talking

Music

Blue, Jazz, rhythm'n'blues, Rock

Movies

Adventure, Anime, documentary, Drama, Fantasy, Romantical

Books

Arts, Erotical, Poems, Scientific