ze_foot - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » ze_foot - Dominant Male
Viewed: 721x
ze_foot
49 years old, Dominant Hetero Male
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2009. 08. 13. 17:49
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Bármit is írok ide, attól még nem ismersz és nem tudod ki vagyok! Ahhoz, hogy bizalom legyen dom és sub között, beszélgetés és személyes kontaktus szükséges!
Hogy mégis álljon itt valami: Imádom a női lábakat és minden sub/mazo hölgyet, aki őszinte, korrekt és ki mer próbálni új partnereket, és velük új élményeket.


Tisztában vagyok vele, hogy a BDSM érdeklődésnél felsoroltak csak érdeklődési körök és nem mindent lehet minden partnerrel kipróbálni!

Sok hölgyet kerestem meg itt, volt aki válaszolt, még több aki nem. Néhánnyal találkoznom is sikerült, másokkal játszanom is. Velük felejthetetlen élményekben részesültem és gazdagodtam! Köszönet érte nekik!

Úgy érzem bizonyos határok között szinte bármire nyitott vagyok a bdsm-en belül és maximálisan alkalmazkodom a partnerem igényeihez, de azért nekem is van némi szerény, speciális perszonális álmom és vágyam, amikről azt remélem, hogy mind megtestesülnek egyetlen nőben. Sajnos eddigi tapasztalataim után, kezdem elveszteni a reményt, hogy hazánkban él akár csak egy olyan sub/mazo nő is, aki:
1. Kedveli, de legalábbis nem retten meg attól, ha a talpai és a lábujjai vannak az s/m játékok fókuszában. Legyen az kényeztetés vagy kínzás!
2. Nem mosolyogja meg értetlenül a férfit akkor, ha az perverzül megalázó szituációba vagy testhelyzetbe kényszeríti és foglyul ejti, hogy ezáltal adózhasson a meztelen, megkötözött női test szépségének.
3. Elfogadja, hogy férfi és nő között rendszertelen, alkalmankénti találkozókkal és játékokkal is lehet álmokat valóra váltani és örömet okozni!
4. Ha nem is mindegyik, de némelyik BDSM fantáziájának valóra váltását az én közreműködésemmel képzeli el!

Tisztelettel

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 18-55 year

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Chains, Chastity belt, Collar, Dildos, Electrosex, Feeding, Fire, Fisting, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Massage, Masturbation, Mazochism, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

DIY, Internet, Opera, Reading, Theater

Music

Classical, Heavy metal, Rock

Movies

Comedy, documentary, Historical

Books

Esoteric, Journey, Novel