zaladom - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » zaladom - Dominant Male
zaladom
42 years old, Dominant Male, 186 cm, 89 kg
Residency: Hungary, Zala, Hévíz
Last login: 1 days ago
Registration time: 09. 08. 18:46
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia!

kb. 15 éve foglalkoztat a BDSM, és imádom annak felfedezését, megélését. Van róla egy határozott elképzelésem, hogy kit/mit is keresek ebben a játékban. Felnőtt játék, de nekem megmaradt játéknak. Inkább az életet fűszerezem vele, mint e-ként élem. Tehát a hétköznapjaimba nem akarom bele erőltetni, csakis a szexuális határaimat, és élményeimet kitolni vele. Nagyon nyitott, és nagyon bevállalós vagyok, de nem (!) aberrált.

Mivel nem ostorral a kezembe jöttem a világra, így nem a szadizmus, és a megalázás az, ami feldob, és izgalomba hoz, hanem az, hogy ezeket a játékokat megélve, (pl.) Neked mekkora élvezetet, vagy élményt okozok. Legnagyobb fétisem a női orgazmus: lássam, halljam, érezzem hogy az irányításom alatt vagy, és ettől repülsz. Mindegy mitől, és milyen eszközzel érjük ezt el, a cél a totális kielégülés, és új utak felfedezése.
Sosem szeretnék "profi" Dom lenni, hisz mit is jelent az? Nekem azt, aki már bejárta az utat, és így él. Nekem az új élmények felfedezése, együtt megélése a cél. És Dom-nak lenni nagy felelősség: vigyázni, és nevelni a Sub-ját.

Egy azaz EGY NŐ-t keresek, aki kelően nőies, erotikus, frenetikus, és nyitott egy Sub-Dom kapcsolat TITKOS megéléséhez. Szerintem minden nőben benne van a sub hajlam, és ez nem különcség, hanem evolúció ;-)

Nem fogok hazudozni, sem kertelni: Nős vagyok, és sem a tényen, sem a szereplőkön nem szeretnék változtatni. Diszkrét, de nagyon tartalmas kapcsolatot keresek.

Vezetőként, és vállalkozóként élem az életem, így az akarataim érvényesítése beépültek a napjaimba, de nagyon kompromisszum-kész vagyok, mert nincs szükségem arra, hogy bárki mielőtt is bizonyítsak. A humor a másik fűszer az életemben, szeretem is használni, avval, akinek van hozzá antennája.

És ha esetleg szeretsz vitorlázni, vagy a sebességet, akkor lesz más közös pontunk is az életben...

Azt hiszem eléggé megtiszteltelek a tartalmas bemutatkozásommal, várom a válaszod,
Gergő.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Uncertain Female, Dominant Male - Uncertain Female, Submissive Female - Submissive Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Uncertain Female - Uncertain Male

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Cross, Electrosex, Latex, Stocks, Vacuum, Whipping bench

Maybe

Breath controll, Film, Gangbang, Mask, Pens, Public sex, Sadism, Transvestitism

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Fisting, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piercing, Prostate massage, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Party, Restaurant, Sailing