yopp - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » yopp - Dominant Male
Viewed: 1802x
yopp
41 years old, Dominant Hetero Male, 174 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 12 hours ago
Registration time: 2020. 01. 11. 11:48
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Keresem engedelmes játékos kiscicámat, akit gondozhatok, nevelgethetek, óvhatok, dédelgethetek.
Kedvemre szelídíthetem, vagy épp vadíthatom.
Szívét lelkét egy életre magamhoz köthetem, testét saját érzékeinek börtönébe zárhatom vagy épp az ágyhoz láncolhatom ha úgy diktálják vágyaim.
Lehetsz játékos szobacica, aki biztonságos menedéket keres egy szerető gazdi karjaiban, lehetsz vadmacska ki űzött vadként keresi helyét a valóság forgatagában az ingoványos bizonytalan erdő helyett.
Ha ismered az szabályokat és tudod mi a valódi tisztelet, akkor tőlem is megbecsülésre számíthatsz.
Légy kedves, megértő, figyelmes, alkalmazkodó és mindenekelőtt érző lény, aki nemcsak a fizikai szükségleteit vágyik kielégíteni hanem egy kiegyensúlyozott kapcsolatban is képes közös boldogulásra találni.
Ha szeretsz forró kávét vagy meleg tejet szürcsölni hideg téli estéken dorombolás közben akkor nem kérdés, hogy előző életedben valóban macska voltál.
Nem ígérem neked, hogy a háztetőn fogunk ücsörögni és gyönyörködni a csillagokban, de ha a holdat szeretnéd csodálni egy tópartján akkor a vágyad közelebb van mint hinnéd.
Viszont kérlek, csak akkor írj, ha ismered az örökkévalóság fogalmát mert egy életünk van és azt veled szeretném eltervezni.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Feeding, Fisting, Foiling, Hair pulling, Latex, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Spanking, Stocks, Tickling, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench