yesmadam - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » yesmadam - Submissive Male
Viewed: 1236x
yesmadam
63 years old, Submissive Hetero Male, 178 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 01. 10. 11:19
Registration time: 2011. 02. 13. 20:01
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Alapvetően mazochista és nem submissive beállítottságú vagyok, akit a testi fenyítés, lesősorban az elfenekelés és a mellkínzás különböző formái izgatnak.

Szeretem a rítusokat, ahogy az egész felépül, amilyen a dinamikája, a keretjáték, stb. Egyébként is az egész játéknak 30%-a a fizikai, technikai rész, a többi 70% pedig az agyban dől el. A "Feküdj ide és elverlek" önmagában nagyon lehangoló. Szeretem a fizikailag kiszolgáltatott helyzetet és amikor a domináns fél el tud juttatni oda, hogy egy kicsivel többet kapok mindig, mint amennyit szeretnék vagy amennyit elviselhetőnek gondolok, de éppen csak annyival, hogy már ne a külvilágra figyeljek hanem magamra, hogy hogyan leszek túl rajta. Hogy a végén azt mondjam magamnak, milyen hülye voltam, hogy belementem és soha többé, de pár óra múlva azon töprengjek, mikor folytatjuk. Ehhez kell a büntetésben valamennyi kiszámíthatatlanság, meglepetés és az elkövetkezőktől való félelem is, ami mellett végig ott van a bizalom is és az, hogy ez csak játék, még ha egy kis időre ezt el is felejti az ember.

Nem szeretem az öncélú, funkció nélküli sallangokat. Amikor a domináns fél azt vallja, hogy ő mindent megtehet csakúgy, mert ő magát dominának kiáltotta ki és őt imádni kell, az értelmetlen Úrnőzést, az oda nem figyelést, stb. Nem attól lesz valaki domina mert annak nevezi magát, hanem meg kell lenni az ehhez szükséges kisugárzásnak, érzékenységnek és intelligenciának a másik fél irányában. No és persze a kreativitásnak és a belülről jövő határozottságnak, szigorúságnak is.

Nem valós életbeli társat keresek, „csak” BDSM játszótársat.

Mindezt akár szex nélkül is.

Partner

Singles
Dominant Female, Switch Female

Age: 35-60 year
Height: 170- cm
Weight: -80 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), Breath controll, Dirty talk

Maybe

Anal sex (give), Doctor fetish, Enema, Foiling, Humiliation, Shaving

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chastity belt, Collar, Cross, Electrosex, Leather, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocks, Tweak, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Movie, Science, Theater

Music

Country, Gangsta rap, Latin

Movies

documentary, Sci-fi, Sex/porn

Books

Erotical, History, Novel, Scientific