xzltn - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » xzltn - Submissive Male
Viewed: 954x
xzltn
50 years old, Submissive Bisex Male, 192 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2011. 06. 14. 12:43
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
192 cm magas, 82 kg súlyú sportos kan szolga vagyok. Olyan szerepek, szituációk érdekelnek, melyekben felöltözött emberek előtt meztelen szolgaként jelenek meg. A nagyobb fizikai fájdalommal nem járó, de annál nagyobb megalázottságot előidéző helyzetek érdekelnek. Elsősorban vidéki, tanyai környezetben szeretnék meztelen rabszolgaként szolgálni. Bármilyen nehéz, koszos munkát elvégeznék, tűrném a megalázásokat bármennyi, bármilyen ember jelenlétében. Arra vágyom, hogy minél több felöltözött ember előtt meztelenül, megalázva rabszolgaként, állatként, használati tárgyként kezeljenek.
Pl. tűröm, hogy pofozzanak, sárba tapossanak, leköpjenek, lepisiljenek. Nem hogy nem zavar, ha nevetnek rajtam és gúnyolnak, de kifejezetten élvezem. Nekem éppen az okozza a legnagyobb élvezetet, ha minél több ember szeme láttára kerülök minél megalázóbb helyzetbe. Természetesen szexuálisan is alázható vagyok, de nem a szexuális aktus létesítése a célom.
Egyik vágyam, hogy egy riksaszerű kocsi elé befogjanak teljesen meztelenül és jól öltözött hölgyek és urak kocsikáznának velem egy tanyán, teljesen úgy kezelnének, mint egy lovat. Egy másik vágyam, hogy egy koszos disznó módjára pocsolyában, vagy trágyában fetrengjek több ember előtt, akik közül akár többen is lehugyoznának, akár az arcomra is és leköpnének.
Tehát a fizikai fájdalommal nem járó, de a teljesen elállatiasodott, mocskos, ocsmány vágyak kielégítésére, brutális megaláztatásra szívesen vállalkoznék.
Ugyanilyen dolgokra vállalkoznék profi szeánszok keretében, fizető nézők előtt is. Én nem kérnék fizetséget, másoknak keresnék pénzt, nekem bőven elég lenne az élvezet, amikor látnám, hogy a nézők megdöbbenve, elszörnyűlködve, vigyorogva néznék a megaláztatásaimat és pár méterről a szemükbe is nézhetnék, természetesen álarc nélkül.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Fetisist Female, Fetisist Male, Switch Female, Switch Male

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Dominant Male - Dominant Male, Uncertain Female - Uncertain Female, Uncertain Female - Uncertain Male, Uncertain Male - Uncertain Male, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Switch Male

Age: 18- year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Punishment

Maybe

Chains, Cross-dressing, Doctor fetish, Lingerie, Shaving, Tickling

Exciting

24/7, Anal sex (receive), Ass licking, Collar, Dirty talk, Film, Gangbang, Humiliation, Massage, Masturbation, Milking, Oral sex (give), Photo shooting, Piss, Public sex, Role playing, Shit, Slaps