world_eater - Dominant Male

8
All BDSM partners » Doms, Masters » world_eater - Dominant Male
world_eater
38 years old, Dominant Male, 185 cm, 77 kg
Residency: Hungary, Zala, Zalaegerszeg, BP Axis
Last login: 7 hours ago
Registration time: 2012. 07. 24. 17:54
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Nem vagyok nyugodt, magabiztosságot sugárzó, elegánsan lépkedő tigris (haha), nem fogok megmenteni senkit saját magától, nem ígérgetek, és azt a fajta biztonságot, amit legtöbben igényelnek, szintén nem fogom megadni. Nem birtoklok, nem követelek.

KEDVELEM az erős személyiségű nőket, akik rendelkeznek szabadságszeretettel, célokkal, vitaképességgel, hajlandóak időt szakítani arra, hogy megismerjék önmagukat. Mindezek mellett kedvesek, nem próbálnak kényszeresen bizonyítani, és személyes küldetésük pedig nem az, hogy gyötörjék és sületlenségekkel traktálják a környezetüket. Általánosságban a switch személyiségű nők életfelfogása közelebb áll hozzám, mint a szubmisszíveké, talán a fenti bemutatkozás alapján ez érthető, ezzel együtt nem igazán tudom elképzelni magam a másik oldalon. Nehezen tolerálom, ha a magánéletemben irányítani akarnak, ennek ellenére segítőkész, lelkiismeretes, bizonyos szempontból gondoskodásra hajló személy vagyok. Társaságomban a nevetés előfordul. Hibázni szoktam.

Nem keresek szexet, már ha ez alatt valaki a dugást érti, se levelezőpartnert. Izgalmat azonban igen, ismerkedni pedig alapvetően jó. Nem vagyok egy nyakkendős, körszakállas fazon. A tömegből nem próbálok kitűnni. Lázadok, de a rendet szeretem.

Miért vagyok domináns?

Hiszek magamban, hiszek a képességeimben, ismerem és elismerem a gyengeségeimet, amiből sok van.

Nem tudsz legyőzni, mert nem érdekel, hogy legyőzöl.

Nem markolok beléd, és nem kiáltalak ki a tulajdonomnak, úgyis érzed,hogy ilyet, mint amilyen számodra vagyok, nem kapsz többet, bár magad sem érted, hogy ez mit jelent és miért van. Jöhetsz és elmehetsz, ahogy kedved tartja.

Azt teszem, amit akarok, de lehet, hogy ez pont az, amit te akarsz.

Nem tudok megbízni benned, ezért úgy tűnik, mindig egy lépés távolságban vagyok, figyellek és nem lankadok. Ennek ellenére mégis mindenemet megmutatom. Egyszer.

Legnagyobb ellenségem saját magam vagyok, de már nem tudom eldönteni, hogy ez jó, vagy rossz. Leggyakrabban használt szavam a nem. Totális ellenállás!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Breath controll, Chains, Dildos, Feeding, Gangbang, Humiliation, Massage, Nipples, Other tools, Punishment, Role playing, Stocks, Vibrators, Whip

Maybe

Blindfolds, Breast torture, Chinese ball, Dirty talk, Electrosex, Fisting, Foiling, High heels, Latex, Masturbation, Mazochism

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Bondage, Candle, Domination, Hair pulling, Jeans, Lingerie, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Pens, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling, Tweak, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Bowling, Cooking, Playing music, Reading, Soccer, Talking

Books

History, Religion, Scientific