wolveriners - Dominant, Sadist Male

All BDSM partners » Doms, Masters » wolveriners - Dominant, Sadist Male
Viewed: 3861x
wolveriners
28 years old, Dominant, Sadist Hetero Male, 170 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, kerület nélkül
Last login: 1 hours ago
Registration time: 2015. 09. 04. 02:01
Online
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Üdvözletem az idetévedőknek.

Igényes, azonban szabad férfi vagyok, ehhez mérten keresek nőt is. Szeretem, ha egy nőt meg kell szerezni, de csak akkor, ha a nő is arra vágyik, hogy valaki megszerezze.
Domináns vagyok, megspékelve egy kis humorral és odafigyeléssel. A való életben is megállom a helyem, de valahogy hiányzik az életemből az a bizonyos plusz amit itt keresek.

Nem tetszik az oldal követőinek a gondolkodása. Szerintem a BDSM nem a kérdések nélküli farok küldésről és ennek várásáról szól. Nem az lesz a jó dom, aki megkérdőjelezhetetlen, vagy aki pénzileg jobb felszerelést engedhet meg magának. A BDSM alapja a bizalom, és nem két ismeretlen párharca. Viszont mivel ezt hajlamosak elfelejteni az emberek, így kb minden második találkozás az egyik fél sértődöttségével végződik, és ezután még csodálkoznak is. Azokat az embereket keresem, akik az igazi BDSM-et keresik, akik nem a kirakatot, hanem a mélyebb kötődést értékelik és bilincs nélkül is érzik, hogy kire számíthatnak. A játékszerek csak eszközök, de a lényeg a bizalom, mindkét fél részéről.

Akit érdekel a BDSM egy régimódibb, igazibb formában, az az illető itt megtalálja. Vezettem már be domokat és subokat is ebbe a világba, mert szerintem ez egy művészi ág, amire minden ember érdemes. Ezt a fajta játékot lehet jól, rosszul és úgy csinálni ahogy az egyéniségek csinálják. Én a magam személyéről inkább szavazok arra a pár emberre akik szívvel csinálják :)

Amiket elvárok:
-Aki levelet ír, az fogalmazza meg, írja helyesen (nem kell túlcsicsázni,de azért legyen meg a minimális szint).
-Sajnos meguntam már a látszat embereket, így kérem csak azok keressenek, akik komolyabb érdeklődést mutatnak a téma iránt, nem csak fél évente felnéznek.
-A gyorsabb válasz érdekében javaslom, hogy email is legyen mellékelve a levélhez, vagy alapból az emailemre kapjam :)

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Bite, Chinese ball, Film, Fire, Fisting, Foiling, Hair pulling, Massage, Photo shooting, Slaps, Vacuum, Vibrators

Exciting

Anal plays, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Closure, Collar, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Foot worship, High heels, Humiliation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Whip