war_eagle - Switch Male

3
All BDSM partners » Switches » war_eagle - Switch Male
war_eagle
34 years old, Switch Male, 172 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2015. 05. 08. 00:21
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Papíron férfi, de néha inkább csak fiú, aki próbál eligazodni ebben a keserves világban, miközben legszívesebben visszahúzna a legói mellé.

Nem magas (és ez kicsit idegesíti), viszont van kiállása, és nem is kigyúrt, pedig szereti magát nehezebbnél nehezebb súlyokkal sanyargatni. Van továbbá szemüvege, diszkrét szakálla, és rengeteg haja is. Az utóbbit néha leborotválja, mert perverz gyönyörűséget talál abban, ahogy a lágy szellő simogatja a fejbőrét, de ezt tök hülyeség ragozni, mert úgyis cseréltek képet, ha úgy alakul, meg egyébként is, vagy van kémia, vagy nincs.

Olvas, zenél, sportol, dolgozik, él. Szarkasztikus, infantilis, csodabogár. Rajong, szeret, belemerül, élvezi. Munkamániás, zárkózott, sztoikus, néha kiállhatatlan és megközelíthetetlen. Vallja, hogy először az agyat kell megdugni, de ha ezen túlesünk, kenyérre lehet kenni.

Mocskos szájú, mocskos fantáziájú, néha domináns, néha szubmisszív, néha fetisiszta, néha meg mindhárom egyszerre, de a közszájon forgó normák szerint mindenképp perverz állat. Lehet az urad és parancsolód, de lehet a szukád is, ha úgy hozza a kedve, és persze, ha sikerül rávenned.

Káros szenvedélyektől nem teljesen mentes, de azért óvatosan tolja: már ő sem lesz fiatalabb, még akkor se, ha jobb napjain vidor egyetemistának is elmenne.

Nagyon egyedül van, és noha magányos farkas volt a jele az oviban, azért már bírná, ha szerelmes lehetne, de játszótársnak is örülne. (Még a Tinderrel is próbálkozott, de rosszul lett a vitorlásokon pózoló nők láttán.)

Beszélgetne, barátkozna, találkozna, játszana, szeretne.

Kulcsszavak még: Neil Gaiman, Orson Scott Card, Szergej Lukjanyenko, Ottlik Géza, macskák, macskák, macskák, a macskákon kívül mindenféle kedves állatok, obskúrus rockok és metálok, kilencvenes évek, bristoli triphop, La Haine, bicikli és állandó küzdelem a házimunkával.

(Ja, és azt ismered, hogy egy társadalom zuhan lefelé...?)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 25-40 year
Height: 150-180 cm
Weight: 50-80 kg

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Boot fetish, Candle, Chinese ball, Closure, Cross, Doctor fetish, Enema, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Leather, Mask, Masturbation, Public sex, Punishment, Rubber, Shaving, Stocks, Whip

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bondage, Collar, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Latex, Lingerie, Massage, Mazochism, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Prostate massage, Role playing, Spanking, Stocking, Transvestitism, Vibrators

Interests outside of BDSM

Books

History, Novel, Novels, Sport