vidi - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » vidi - Dominant Male
Viewed: 1322x
vidi
43 years old, Dominant Hetero Male, 186 cm, 98 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2009. 06. 01. 03:27
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözletem.

Szeretem a szép hölgyeket.Keresem azt a hölgyet, aki az elfenekelést kedveli. Olyanok jelentkezését várom, akik már kipróbálták vagy legalább elképzelték, de még nem valósították meg. Nagyon tud izgatni a fenekelés, ha Téged is, akkor ne várj, írj!

Nem érdekel a BMI index. Szerintem a széles csípő és a vastag comb is tud szép lenni. Viszont a butákat nem szeretem. Az egészséges önkép, a magabiztosság szexi. Szeretem huncutságot, pimaszságot, csipkelődés. Értem a szarkazmust, sőt szeretem.
Szívesen beszélgetek bárkivel.Mostanában egyre jobban érdekel egy DDLG
kapcsolat,szivesen megélném ezt egy igazi fiatal lánnyal .
Domináns beállítottságú férfi keresi partnerét. Olyan hölgyet keresek aki szereti az alárendelt szerepet és rendelkezik némi mazochista hajlammal is. Ne ijedj meg. A durva dolgok nem vonzanak. Ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor keress bátran. A többit majd levélben. Fenekelést kedvelő hölgyek előnyben.:)

Partner

Singles
Submissive Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Submissive Male, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male

Age: 18- year

Contact information

Phone: Registered Members Only

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Russian, Ukranian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Bondage, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Fisting, Humiliation, Jeans, Lingerie, Masturbation, Menstruation, Oral sex (receive), Other tools, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking