vezekelj - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » vezekelj - Dominant Male
vezekelj
42 years old, Dominant Male, 193 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 4 days ago
Registration time: 2016. 06. 10. 13:52
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Olyan lányt vagy nőt keresek, aki bűnösnek érzi magát, aki vágyja a büntetést.
Ezt úgy értem, hogy nem olyat akinek izgalmas eljátszani, hogy bűnös, hanem olyat aki tényleg úgy érzi, hogy bűnös és tényleg megérdemli a büntetést.

A büntetés a lényeg, amit tőlem megkaphatsz és ezáltal idővel megpihenhetsz a bűnösségben és megtisztulhatsz egy időre vagy akár véglegesen.
A büntetés lehet szexuális tartalmú, de szexmentes is.
Lehet a bűnöd nagy, amiért sokszor és sokat kell bűnhődnöd, de lehet szó apró bűnökről is.
Rám bízhatod a bűntetés kitalálását és megvalósítását, vagy megbeszélhetjük előre, hogy mit tartunk mindketten reális bűntetésnek.
N
em a szex feldobása a cél, a bűntetés persze sokszor testi bűntetést jelent, de nem a szex színesítését, hanem akár attól teljesen független szeánszot is jelenthet sok esetben.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-45 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fisting, Foiling, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Shit, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench