valaki78 - Switch Male

All BDSM partners » Switches » valaki78 - Switch Male
Viewed: 1199x
valaki78
42 years old, Switch Hetero Male, 178 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Vas, Szombathely
Last login: 14 hours ago
Registration time: 2014. 02. 24. 13:06
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Rajongok a bdsm játékokért akár domináns, de főleg alárendelt oldalról.

Domináns oldalról kedvelem az alázást, enyhébb fizikai kínzásokat (pl.: puncipaskolás, mellkínzás, anális tágítás), rough játékokat.

Alárendeltként imádom, ha aláznak. Szeretem, ha beöltöztetnek ribancnak, és használnak.
Szívesen nyalnék puncit, popsit, lábikódat. Imádom, ha szájba köpködsz, vagy ha a lábadra, melleidre köpsz, és lenyalatod.
Szeretem, ha egy csaj keményen megujjaz, tágítja, megdugja a popsim, dildókkal, felcsatissal, ha befér, akár az öklével.
Szeretem, ha megkötözöd a heréim, a farkam, és paskolóval pirosra vered, vagy más enyhébb (nyomot nem hagyó) kínzásokat is kitalálhatsz.

Az extrémebb játékok is nagyon bejönnek, szeretem, ha lepisilnek, számba, vagy kitágított popsimba pisilnek. De oda vagyok a kakis játékokért is, szeretném ha rákakilnál a farkamra, vagy számba is akár. Tisztára nyalnám a kakis popsidat. Imádnám, ha szétkennéd rajtam a lábaiddal, aztán a lábadról, ujjacskáidról is lenyalnám a kakit.

Párral még nem volt szerencsém találkozni, de nagyon vágynék rá.
Ha párod van, bi játékokra is kényszeríthettek. Odaadóan szopnék, nyalnék, lefetyelnék miközben dugtok, szeretkeztek, de szeretném, ha alaposan meg is dugnátok.
Szívesen szopnám a spermát közvetlenül a farokból, vagy kinyalnám a puncidból, popsidból. Ha a szádba landol, szeretném, ha átköpnéd a számba.

Elsősorban hölgyet, transzit, travit, vagy párokat keresek, akivel, akikkel Szombathelyen, vagy a környékén napközbeni időszakban közösen megélhetnénk vágyainkat.

Férfi partnerrel is játszhatunk uni játékokat: szopnék, és szopatnék, dugható vagyok, de szívesen dugnék is, popsinyalás, ujjazás, tágítás is mehet szimpatikus partnerrel.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch TV or TS

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bondage, Candle, Doctor fetish, Whip

Maybe

Blindfolds, Foiling, Jeans, Latex, Leather, Mask, Pens, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Shaving, Slaps, Tickling, Tweak

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blood, Boot fetish, Breast torture, CBT, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Enema, Film, Fisting, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Sadism, Shit, Spanking, Stocking, Transvestitism, Vacuum, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, DIY, Drawing, Internet, Play, Reading, Science, Talking

Music

Disco, Electronic, Gangsta rap, Heavy metal, Hip-hop, Pop, Rap, Rock

Movies

Action, Anime, Comedy, documentary, Fantasy, Horror, Sci-fi, Series, Sex/porn, Thriller, Western

Books

Adventure, Arts, Economy/business, Esoteric, Health, Journey, Novel, Novels, Scientific, Youth