underheels - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » underheels - Submissive Male
underheels
28 years old, Submissive Male, 180 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Heves
Last login: 09. 16. 18:18
Registration time: 2009. 08. 17. 03:13
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sub hajlamú, lábimádó és fetisiszta fiú vagyok, kezdő a témában.

Úrnőt keresek, aki betörne, uralkodna rajtam, alázna, parancsolgatna. Szeretném kielégíteni egy nő ilyesfajta vágyait, teljesíteni a kívánságait, használva lenni. Úgy érzem sok mindent élveznék, de leírom, én miről fantáziálok.

Az enyhébb dolgokat szeretem. Odavagyok a lábakért, ajkaimmal, nyelvemmel érinteném, puszilgatnám, nyalnám, szagolnám úrnőm fennséges talpait, lábujjait, lábfejét, a lába nyomát is csókolgatnám. Imádnám, ahogy bársonyos talpait az arcomba helyezi. Cipőit fényesíteném, vagy tisztára nyalnám, abban lelem örömöm, ha egy hölgy belém törli a lábát. Térdelek, masszírozom a lábait, kilakkozom a körmét, tisztítom a cipőit, ő pedig rám ügyet sem vetve kényelmesen üldögél, olvasgat..

Kiszolgálom étellel / itallal, elvégzem a házimunkát, súrolom a padlót, legyezem, ugrálok körülötte, bútorként használhat.
Engedelmes vagyok, ám ha rosszul végzem a dolgom, büntetést érdemlek. Ha úgy tartja kedve pofon vág, elfenekel. Ketrecbe zár, kikötöz, vagy végigsétál rajtam tűsarkúban.

Alázásra vágyom, a fájdalomért nem rajongok túlzottan.

Szeretem ha megkötöznek, ha pórázon vezetnek, kutyát nevelnek belőlem, ha felül úrnőm a hátamra és négykézláb szállítanom kell.

Különösen izgatna, ha kedves, aranyos nőt szolgálhatnék aki nem tárgyként kezel, akinek fontos az én boldogságom is, időnként megjutalmaz egy kis kedvességgel.

Szívesen beszélgetek bárkivel a témával kapcsolatban.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female

Age: 18-30 year
Height: 146-193 cm

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Ass licking, Breath controll, Cross-dressing, Whip

Exciting

Bite, Bondage, Boot fetish, Chastity belt, Closure, Collar, Feeding, Foot worship, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cleaning, Fitness, Get to know, Internet, Reading, Talking

Music

Acid, Alternative, Heavy metal, Latin, Punk, Reggae

Movies

Anime, Historical, Romantical, Tale, Thriller, Western

Books

Health, Novel, Novels, Scientific, Sport