totti83 - Switch Male

5
All BDSM partners » Switches » totti83 - Switch Male
totti83
34 years old, Switch Male, 180 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron, Győr
Last login: 2 hours ago
Registration time: 2008. 10. 25. 00:01
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Tisztelt Hölgyek!

Olyan irányító természetű lányokat/nőket keresek, illetve jelentkezésüket várom akik szeretik vagy épp kipróbálnák, hogy milyen, mikor egy hosszú fárasztó nap után lehúzzák a csízmát/magassarkú vagy balerina cipőt a lábukról és egy meztelenül előttük térdelő tisztelettudó, engedelmes sub-sráccal hosszasan szagoltatják/masszíroztatják a harisnyás vagy akár harisnya nélküli talpaikat. Szagoltatják/nyalatják feneküket, hónaljukat. Természetesen emellett csicskáztatást (akár takaríttatás, mosogatás, cipőtisztíttatás, rendrakatás) és fenyítéseket testi/lelki megalázásokat is alkalmaznak, ha épp ahhoz van kedvük, vagy épp toalett utáni punci illetve fenék tisztításra kényszerítenek.

Kérem, hogy amennyiben érdekesnek találják (akár kisebb nagyobb módosításokkal) a leírtakat illetve az uralkodás ezen formáját, szíveskedjenek privát üzenetben jelezni.
(Azért gondolom így, hogy az Úrnőnek kell először jelezni, mert én csak egy csicska vagyok illetve leszek akinek nem áll jogában megszólítani egy Úrnőt ezen a rabszolgavásáron illetve nemet sem mondhat.)

Tisztelettel:
Ádám

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-45 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bite, Candle, Chains, Cross, Electrosex, Foiling, Milking, Pens, Spanking, Stocks, Whipping bench

Exciting

Ass licking, Blindfolds, Boot fetish, CBT, Collar, Dirty talk, Domination, Feeding, Foot worship, High heels, Humiliation, Leather, Mask, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Piss, Punishment, Role playing, Shaving, Shit, Slaps, Stocking