topslave - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » topslave - Submissive Male
topslave
62 years old, Submissive Male, 178 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, Bp
Last login: 01. 06. 17:14
Registration time: 2016. 03. 06. 23:09
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Urnom egy felho szelen ulve nezi, vajon teljesitem-e amit megigertetett velem. Nos, itt van.

A hazassagi szerzodesunket egy domina-sub szerzodes egeszitette ki. Csak 5 pont volt benne, es az boven eleg volt ahhoz, hogy mindketten boldogok legyunk.
Az elso pont definalta, hogy Urnom domina, birtokol engem, es semmilyen munkat nem vegez. Ezt termesztesnek tartottam, hiszen megsem takarithatja a hazunk 13 szobajat, vagy viheti le a szemetet eletvitelszeru dominakent. Benntlako haztartasi alkalmazottunkat mindig gondosan valasztotta ki, es ragaszkodott azok tokeletes munkavegzesehez, barmivel bizta meg oket. Parancsara subkent segedkeznie kellett a jatekainkban is, es allandoan tisztan es elokeszitett allapotban tartania a studiot. Jol fizetest kaptak, nem volt problemank veluk.
A masodik pont tisztazta, hogy Dominakent tetszolegesen banhat velem. Naponta ketszer kell szolgakent rendelkezesere allnom ha ugy kivanta, 3 ora idotartamban. Ket taps-utesere 5 percen belul kell atvaltoznom szolgava, es bornadragban, borszijas mellenyben, nyakorv, bilincsek, dildo, erenyov viseletben kellett ele terdelnem, “Mit parancsolsz, Urnom?” kerdessel.
Nem elt vissza koratlan hatalmaval. Voltak szeretoi, de csak ritkan kellett segedkeznem jatekaikban. Havonta rendszeresen csak egyszer kaptam szigoru buntetest a naponta vezetett hibanaplom alapjan. Akkor is inkabb profi dominaval korbacsoltatott meg, preciz utasitasokat adva a butetes idejere es mertekeire. Ez ertheto, mert nem akarta, hogy hozza kossem a nagyobb fizikai fajdalmakat. A napi nevelesi celzatu bunteteseket mindig maszkban kellett elviselnem, mert nem birta latni fajdalmas arckifejezesemet a kis buntetesek idejen sem. Termeszetesen nem foghatta magat vissza a szenvedesem lattan, hiszen akkor nem eleg hatasos a neveles, amit mindig megkoszontem neki.

A Harmadik pont tisztazta, hogy O barmelyik baratjanak es baratnojenek elmondhatja domina-szolga viszonyunkat, de az en ismeroseimnek csak a beleegyezesemmel. Amikor elso izben tasolt kettot kavezasuk kozben, es en hamarosan megjelentem szolga-felszerelesemben, a baratnoje mar nem is csodalkozott. Csak ritkan adott kolcson nekik hasznalatra, es mindig reszletesen el kellett mondanom mit csinaltattak velem. Neha nehezemre esett publikusan megjelenni felreerthetetlen modon, pl. noi ruhaban kifestett kurvakent meleg-klubban, vagy mas szerepjatekokban. De utana, ossze-kacsintva belattam, hogy nagyon elveztem oket.
A Negyedik pont a tarsasagi eletunket szabalyozta. Evente egyszer 6-8 hetet telente Hollywodban toltottunk, a BDSM partik fovarosaban. Hetvegekre Becsbe es Munchenbe jartunk partykra. A fetis partikon imadott szerepelni, uj ruhakat probalni, onkentesen jelentkezo szolgakat nyilvanosan megkinozni, megalazni. Ha valaki megtetszett neki es elvitte a dark-roomba, addig zart maszkban es csukloimat a szek hatlapjahoz bilincselva varakozhattam ra.
Az Otodik pont az egyeb kerdeseket szabalyozta. Ebben havonta 3 nap szabadsagot kaphattam, elore bejelentve. Anyagi termeszetu dolgainkat vilagosan tisztaztuk.

Draga Urnom,
remelem, egy ev varakozas utan megtalalom az utodjat. Teljesitettem amit igertem. Ha van lelekvandorlas, akkor hamarosan megkapom a valasz levelet kovetkezo Urnomtol.

Spoken languages

Hungarian