tomspencer - Submissive Male

7
All BDSM partners » Servants, Slaves » tomspencer - Submissive Male
tomspencer
31 years old, Submissive Male, 180 cm
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 8 hours ago
Registration time: 2014. 02. 14. 22:03
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Érdekelnek a cuckoldos játékok. Domináns párok szolgája szívesen lennék. lábimábadatra, taposásra, szóbeli alázásra meg még pár dologra. Illetve esetenként férfiak szolgája is lennék lábimádatra, taposásra. Főleg a kezem, tenyerem taposása ami nagyon izgat.

Tamás vagyok. Erősen lábfetisiszta férfi. Szeretnék nőkkel ismerkedni. Ami igazán érdekel: lábimádat, alázás, taposás. Imádom ha egy nő megaláz a lábaival. Taposással, rugdosással, csúnya szavakkal, lábimádattal. Szeretem a verbális, lelki alázást úgy, hogy közben a hölgy tapos rugdos, pofoz.
Egy igazi láb és talpimádó srác vagyok. Állandóan vágyom a női talpakra, hogy érintsem, szagoljam, csókoljam, nyaljam.

Kimondottan szeretem ha izzadt, büdös, szagos zoknit, harisnyát, cipőt szagoltatnak velem és a számba gyömöszölik. Piszkos,szagos zoknit tisztára nyalatnak. Számomra az az igazi megalázás. A mennyország.
Lehetsz domináns, fetisiszta, switch, bizonytalan szubmisszív. Nem számít.

Nőktől szívesen vásárolok zoknit,harisnyát. De csak olyat ami igazán szagos amit előtte napokig hordott. Ha van ilyen hölgy aki napokig hord egy zoknit szívesen megvásárolnám tőle.

Vagy ha nem adja el akkor az is jó ha szagoltatná, masszíroztatná majd a végén nyalatná az izzadt lábait illetve cipőjét vagy csizmáját. Mondjuk sportolás vagy nagyobb séta esetleg egy hosszú munkanap után.

KERESEK olyan nőt aki lábait és cipőjét szagoltatná. Nálam tényleg nem számít mennyire büdös, izzadt a lába. Minél inkább annál jobb mivel imádom a nők lábainak illatát. Olyan nőt aki imád lábat és cipőt szagoltatni mint büntetési forma.

Ha van olyan hölgy vagy pár akik custom videókat is készítenek magáncélra akkor szívesen ismerkednék velük.

Megismerkednék továbbá olyan fetisiszta, vagy szubmisszív nővel aki velem egykorú vagy fiatalabb vagy idősebb akinek hasonlóan mint nekem lábfetisisizmusa van. Beszélgetni róla vagy akármi más...

Képet nem küldök inkább a személyes találkozót szeretem egy rövid levelezés után. Kamusok,hazugok kíméljenek!

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Dominant Female - Uncertain Female, Dominant Female - Uncertain TV or TS, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant Male, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Fetisist Male, Fetisist Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Uncertain Male, Uncertain Female - Uncertain Female

Age: 18-60 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bite, Bondage, Whip

Exciting

Boot fetish, Closure, Collar, Dirty talk, Domination, Feeding, Foot worship, Humiliation, Pain, Punishment, Role playing, Slaps, Stocking

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet, Movie, Reading, Theater

Movies

Action, Crimi, documentary, Drama, Horror, Romantical, Sci-fi, Series, Thriller, War

Books

Economy/business, Novel