thomatallis3 - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » thomatallis3 - Dominant Male
thomatallis3
30 years old, Dominant Male, 180 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Baranya
Last login: 08. 26. 12:59
Registration time: 2015. 12. 27. 00:18
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Keresés felfüggesztve...

Üdv!

Szívesen ismerkednék és beszélgetnék hasonló elképzelésekkel és kíváncsisággal rendelkezőkkel, ugyan konkrét célom nincs.

Mondhatni persze, hogy kutatom a másik felem rövidebb és/vagy hosszabb távra; leegyszerűsítve pedig kiadó a "női barát" - "szerető" vagy "barátnői" státusz. (egyik se mindenáron vagy mindenképpen)

Mindhárom szerepkörre csak olyan nőt keresek, aki kellően intelligens, felnőtt, olvasott, értelmes és a szex mellett képes normális beszélgetésre bármely egyéb témában is. A szub beállítottságú nőideál semmiképp sem társítható számomra a buta, ötlettelen, unalmas, érdektelen, világkép nélküli vagy véleménymentes szavak és tulajdonságok bármelyikével.

A belső értékek mellett természetesen alapvetően fontos a külső is, de nincs egy egzaktan meghatározható ideál. Ettől függetlenül azért egy-egy előre deklarálható minimum azért akad.

Örök kísérletező vagyok, akit ez a fajta világ kifejezetten az irányítás miatt vonz. Az alá-fölé rendeltségi viszony érzékelése és érzékeltetése izgat, a többi pedig már csak hab a tortán, bár a tortáknak a teteje is finom.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian