thomastalli2 - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » thomastalli2 - Dominant Male
thomastalli2
30 years old, Dominant Male, 180 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Baranya, Pécs
Last login: 2017. 12. 22. 22:00
Registration time: 2015. 05. 14. 00:03
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Keresés felfüggesztve...

Üdv!

Szívesen ismerkednék és beszélgetnék hasonló elképzelésekkel és kíváncsisággal rendelkezőkkel, ugyan konkrét célom nincs.

Mondhatni persze, hogy kutatom a másik felem rövidebb és/vagy hosszabb távra; leegyszerűsítve pedig kiadó a "női barát" - "szerető" vagy "barátnői" státusz. (egyik se mindenáron vagy mindenképpen)

Mindhárom szerepkörre csak olyan nőt keresek, aki kellően intelligens, felnőtt, olvasott, értelmes és a szex mellett képes normális beszélgetésre bármely egyéb témában is. A szub beállítottságú nőideál semmiképp sem társítható számomra a buta, ötlettelen, unalmas, érdektelen, világkép nélküli vagy véleménymentes szavak és tulajdonságok bármelyikével.

A belső értékek mellett természetesen alapvetően fontos a külső is, de nincs egy egzaktan meghatározható ideál. Ettől függetlenül azért egy-egy előre deklarálható minimum azért akad.

Örök kísérletező vagyok, akit ez a fajta világ kifejezetten az irányítás miatt vonz. Az alá-fölé rendeltségi viszony érzékelése és érzékeltetése izgat, a többi pedig már csak hab a tortán, bár a tortáknak a teteje is finom.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Collar, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Punishment, Role playing, Spanking, Stocks, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Cooking, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Reading, Restaurant, Swimming pool, Talking

Music

Alternative, Classical, Electronic, Jazz, Musical, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Crimi, Series, Sex/porn, Thriller, War

Books

Economy/business, Gastronomy, History, Novel, Poems