terembura - Dominant Male

13
All BDSM partners » Doms, Masters » terembura - Dominant Male
terembura
28 years old, Dominant Male, 179 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 04. 22. 20:56
Registration time: 2014. 02. 3. 22:30
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Üdv!

Kb. 2003-4 (14-15 voltam) óta érdeklődöm a BDSM iránt (akkor még nem tudtam, mi ez, csak tetszett néhány eleme), de csak kb 2006 óta gyűjtöm a valódi tapasztalatokat. Érdekes, hogy a testedzést is 2003-ban kezdtem. Eleinte csak finoman, érdeklődve volt jelen a BDSM a szexuális fantáziám részeként, és ez fejlődik az aberráció felé (szerintem mindenkinek, aki foglalkozik vele, idővel folyamatosan tágulnak a határai).

Ha a képeim eredetiségével kapcsolatban kételyed támad, (sajnos szokott ilyen lenni) akkor vagy rossz emberekkel találkoztál eddig, vagy nem látsz a saját korlátaidon túl.

Kedves vagyok alapesetben és néha vicces (magamnak mindig, másoknak néha). Ez egy ördögi trükk. A szex elején sokan meglepődnek, hogy ott viszont milyen vagyok. A hétköznapokban nem erőltetem ezt a dominanciának nevezett izét. El van ez túlozva szerintem már azzal, hogy kategorizáljuk ilyen pontosan. (Persze a társkereséshez elengedhetetlenek a kategóriák. Anélkül nem működne a rendszer.) Mindenesetre mester nem vagyok, annyi szent. Ráadásul kerülöm azt a hányingerkeltő szokást, ami itt nagyon divat, hogy csak úgy alanyi jogon kér valaki behódolást a suboktól. Mire föl? Úgyis kiderül hamar, ha valaki gyökér. Aztán meg úgyis elmondja mindenkinek a másik. Jobb lecsupaszítani a szerepünket a valós képességeinkkel kompatibilisre. A kamudominanciát igyekszem nem űzni. A kamu dolgokat amúgy sem nagyon bírom. (Nem összekeverendő a paródiával, vagy humorizálással, amely a füllentés eszközeivel él sokszor. Azt tudom szeretni.)

Az átlagnál jobban ismerem az embert, mint élőlényt (anatómia és szellem szempontjából egyaránt). Persze ez még nem sok tudás, de tanulok.

A NŐ számomra CSODÁLATOS ÉS ENNEK ELLENTÉTE EGYSZERRE. A csodálni-való tulajdonságok olykor erős túlsúlyban vannak, itt kezdődnek a jó nők. Az nagyon izgató.

Keresem a hozzám illő nő(k) társaságát. Imádom a hozzám illő nőket.
A tökéletesen hozzám illő nőt még nem találtam meg. Sajnos.
A perverz, érdekes, kíváncsi, intelligens, odaadó, szerény nő az, ami izgat engem. Persze nem árt, ha szép is. Az engedelmességre való hajlam előny. Ritka az igazán értékes tündér leány, de azért néha-néha megismer az ember varázslatos teremtéseket.

Amit nem csípek: divatszakállfétis, öltönyfétis, pénzfétis, nemi identitásra való büszkeség (mert az nem teljesítmény), túlzottan rossz helyesírás, túlzott elvárások bármely oldalról, képmutatás, álműveltség, pszichopátia, lábfétis cipő nélkül (fúj), hazudozás, gagyi reklámok, életlen vagy hitvány kések, Éjjel nappal Budapest és egyéb tv-s trash, gyermek latin tánc (Jézusom!), Szürke 50 árnyalata film, Marvel hősős agyhalott filmek, "elektrocigányzene", operett, "píszí" és gender faszságok, igénytelenül megírt online újságcikkek, szoci- és pszichopata sikertrénerek, bulvár, Hajdú Péter és egyéb celebek. :D

Amit csípek: Kaja (sok), szex, beszélgetés, ész, rajz és egyéb képzőművészet (és művészek), valódi szépség, szexi nők, balettáncos és tornász csajok, őszinteség, nyíltság, mértékletesség, küzdősportok, párbaj, testépítés, forma-1 és egyéb motorsportok, antropológia, emberi anatómia, olvasás, perverziók, cipő- jármű- és egyéb dizájn, szép tájak, jó zene (középkortól kezdve, barokk, klasszikus, swing (és elektroswing), jazz, Rock (and roll), reggae, minimal (és ritka igényes disco) chill, Lana Del Rey, Die Antwoord, mindenféle ismeretlen elektronikus zenék, áh, végtelen sok) pici gyerekekkel való foglalkozás (már gyerekkoromban vigyáztam picikre, valamiért ösztönös, és imádom őket), repülőgépek, érdekes mérnöki dolgok, építészet néhány remekműve, család, állatok, poénok, jó sör, film, játék, fizikai sportok (labdajátékok nem, főleg nem a foci.), ipari és stratégiai eredmények, éles és minőségi kések, házilekvár, Laár András (és társai), Drugs Bunny, Michael Schumacher (ő félisten), Kimi, Puzsér, kávé, kakaó, méz, teák, jó bor, érdekes karakterek, Sheldon Cooper, Black Mirror, Trónok harca első pár évada, valamint Aranyhaj (imádom őt).

Akit nagyon megbasznék: Milo Moiré. (:D Ő nagyon kapna.) És Little Caprice is és még sokan mások.

Ha többet akarsz tudni, vagy érdekellek, írj! Komolyan!
Sokan visszatérő látogatói az adatlapomnak anélkül, hogy mernének írni. -_-

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Switch Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Candle, Cross, Enema, Needle, Stocks, Vacuum, Whipping bench

Maybe

Electrosex, Piercing, Role playing

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Chinese ball, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, Fisting, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Punishment, Rubber, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Computer, Cooking, Drawing, Fitness, Play, Science