tejfelesszaj - Fetisist Male

All BDSM partners » Fetishists » tejfelesszaj - Fetisist Male
tejfelesszaj
50 years old, Fetisist Male, 170 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2017. 12. 28. 07:49
Registration time: 2015. 09. 21. 11:10
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Különleges férfi vagyok, különleges vágyakkal.
Fetisisztaként gondolok magamra,de vannak bennem domináns vágyak is,gyenge fokozatban.
Legerősebben az erényöv viselése, a lekötözés, a maszkok és a pelenkázással kapcsolatos játékok izgatnak. Örömmel öltözöm be nőnek is, de teljesen heteró férfi vagyok.
Keresem azt az egyetlen egy domináns Hölgyet, aki ezekben a különleges vágyakban örömét lelné velem, és időnként hajlandó lenne a fordított szerepre is, persze nagy fokú tisztelettel és szeretettel övezve a karjaimban a játék alatt.
Vigyáznék Rád !
A nőt, akit keresek, szeretném boldoggá tenni minden téren. Párkapcsolatot keresek, tartós, állandó társat, NEM ALKALMI bohóckodást, de a BDSM minden napos legyen az életünkben.
Erősen vágyom a szenvedés érzésére is,teljes átadással és irányítással,amit a Hölgy párom diktál nekem.
Mazohista vagyok, sok mindent kibírok és élvezem is a kínokat, de csak olyan Hölgynek tudok behódolni, aki valamilyen szinten el tud "varázsolni" és le tud győzni.
Ha legyőzött, azzal nagyon boldoggá tett engem, viszont rögtön alakul bennem a vágy, hogy kicsit visszaadjak a kölcsönből. :) ( Lehet switch vagyok ).

Kedves,intelligens,de egyszerű gondolkodású férfi vagyok. Nem vágyom nagy dolgokra,bonyolult helyzetekre, egyszerűen szeretnék boldog lenni és Téged is azzá tenni !
Kérlek szép Hölgy keress meg,ha úgy érzed érdemes vagyok rá. Várom a leveled.

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Closure

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Bondage, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Cross-dressing, Diaper, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Humiliation, Latex, Mask, Mazochism, Other tools, Pain, Piss, Punishment, Sadism, Spanking