tanulnek - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » tanulnek - Dominant Male
tanulnek
34 years old, Dominant Male, 180 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 05. 13. 10:08
Registration time: 2015. 12. 9. 18:19
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
A nevem elsőre talán megtévesztő lehet. Nem vagyok szubmisszív. És nem, nem szexet akarok tanulni!

Elsőre biztos fura lesz, és mindjárt jól le is rombolom a "domináns imidzset", de ez most akkor is erről szól. Új vagyok e téren, nincs benne tapasztalatom, gyakorlatom. Az biztos, hogy a domináns oldal vonz, de az is biztos, hogy csak és kizárólag szexuálisan. Olyanokkal szeretnék ismerkedni, beszélgetni, akik megosztanák velem a tapasztalataikat. NEM! Még mindig nem a szexről!

Az ismerkedési vonulata érdekel a dolognak. Miben más egy szubmisszív szexuális beállítottságú nővel való ismerkedés? Mit csinál az ember máshogy? Egyáltalán honnan lehet sejteni, hogy ez a nő ilyen? Nyilván most nem a pixie-ről beszélek, ahol ott áll az adatlapon, sokkal inkább a való életről. Egyáltalán létezik ilyen? Lehet, hogy valaki csak a hálón belül birtokolja ezeket a szerepeket?

Nyilván nem lehet leegyszerűsíteni erre a pár kérdésre a témát, és abban sem vagyok biztos, hogy érthetően tudtam leírni, amit szerettem volna. Minden esetre mindenki véleményét szívesen várom, persze csak a megfelelően kulturált szinten! Mivel nem vagyok még VIP, sajnos nem fogok tudni mindenkinek válaszolni.

Spoken languages

Hungarian