talbuk - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » talbuk - Dominant Male
Viewed: 377x
talbuk
38 years old, Dominant Hetero Male, 178 cm, 81 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10. 11. 22:03
Registration time: 2012. 01. 03. 15:07
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Hogy miért is érdekel a BDSM? Nos, elég nagy bizalom kell hozzá, és ha igazán jól akarja csinálni az ember, akkor nagyon jól kell ismernie a partnerét. Ezek által, úgy vélem, sok apró kis vita, konfrontáció a párral kiküszöbölődik, így jóval stabilabb és tartósabb lesz, mint az átlagos kapcsolatok. Én legalábbis így gondolom.

Egy kicsit magamról: A BDSM iránt érdeklődő, Rubik kockázni tudó, animerajongó vagyok, akit kezd megfertőzni a SteamPunk láz és saját járműnek egy TARDIS-t választanék.
Kék szemű; hosszú, göndör, barna hajú ifjú vagyok.

Egyelőre nem keresek, több okból is, többek közt például, hogy nincs helyem és nem tudnék utazni. Inkább ismerkedés, ismereteim bővítése céljából regisztráltam. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne előbb utóbb egy ismertségből esetleg valami komolyabb, de úgy gondolom jobb előre tisztázni, hogy még egy darabig nem állok készen komolyabb kapcsolatra.

Partner

Singles
Submissive Female, Switch Female

Age: 18-35 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian