szulejman - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » szulejman - Dominant Male
szulejman
37 years old, Dominant Male, 181 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 08. 18. 08:09
Registration time: 2016. 04. 05. 12:01
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
sziasztok.
Ismerkedem ezzel a BDSM világgal mert izgalmasnak találom.Szívesen beszélgetek erről a világról tapasztaltabb emberekkel akik kicsit segíthetnek hogy eligazodjak.
Szívesen ismerkednék főleg hölgyekkel akik szeretik ha alárendelt szerepet töltenek be,keresném azt a rabszolga hölgyet aki élvezi ha használják a testét,szereti a kikötözést,kedveli a tágítást vagy kipróbálná az ökölsexet, aki szereti és meri élvezni a sexnek ezt az oldalát!De ha akad az oldalon olyan pár ahol a hölgytag magára ismer a fent leírtakban bátran írjanak ők is.
Különösen érdekel ha valakinek extrem perverz fantáziája van és le is meri írni,szívesen leveleznék olyan emberekkel akik el merik engedni a képzeletüket aztán ha kellően szimpatikusak vagyunk ki tudja talán közösen meg is lehet valósítani azokat! ;-)
Elsősorban elhanyagolt,kiéhezett hölgyek ismeretségét keresem vagy olyanokét akik otthon nem merik vagy nem élhetik meg fantáziájuk sötétebb oldalát!

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Blindfolds, Other tools, Prostate massage, Role playing, Slaps, Vibrators

Maybe

Public sex

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Collar, Fisting, Gangbang, Humiliation, Lingerie, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Piss, Punishment, Spanking, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Music

Heavy metal, Rock

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Fantasy, Series, Sex/porn, Western

Books

History