szintaib - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » szintaib - Dominant Male
szintaib
42 years old, Dominant Male, 183 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 5 days ago
Registration time: 2011. 03. 21. 13:41
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Na ezeket az írásokat tartom pont semmire sem jónak, az ember fogalmazza meg önmaga egy részét néhány sorban.
Szerencsére ennél kicsit bonyolultabb vagyok.
Néhány sorban mégis.
Azt hiszem a legfontosabb amit magamról elmondhatok hogy precíz, megbízható ember vagyok. és nagyon nyugodt. Szeretem a változatosságot, mindannak ellenére hogy néha fárasztónak találom.
Személyiségem megformálásában sokat számított hogy egy időben sokat utaztam, hol sok pénzből hol kevésből. Úgy érzem megláttam az emberiség legfőbb éltetőit, és megértettem a mindenek felett álló értékes dolgokat.

Amit szeretek: Szeretem azokat az embereket akik elfogadják a sorsukat és megbékélnek azzal amik ők maguk. A megbékélés hozza azt az állapotot amiben szabadságra lel a szolga és a Mester is egyaránt. Mindenki tudja hogy mit vár, vagy mit kaphat a világtól. Egyéniségek ők, akik ismerik önmagukat, és tudják mire van szükségük.

Amit nem szeretek: A következetlenség. Véleményem szerint az ilyen emberekben nincs semmi rendszer, minden szépet és jót ami ebben a világban van az adott szituációnak rendelnek alá ezért minden csak eszköz számukra. Káoszt teremtenek maguk körül, soha nem lesz egyensúlyban az életük, nem találnak önmagukra.

Amit mindennél jobban izgatónak tartok: Térd zokni, vagy harisnya, rakott szoknya. Ez a kombó valahogy előhozza belőlem azt az állatot amik valaha lehettünk a dzsungel mélyén, amikor még tényleg kinyírtuk egymást mi férfiak egy-egy nőért. Tisztelem azokat akik így öltöznek, sajnos egyre kevesebben teszik. A szoknya pont az a viselet ami megmutatja a nőt, bájait, de sejtelmessé is teszi, rejti a célt.

Tanga bugyi vagy telebugyi? Telebugyi.

Mindamellett hogy kimért vagyok és megválogatom a szavaimat, a ribanc és kurva szavak számomra az érettség jellemzői.

Amit a dominanciában szeretek: A véres kínzás annyira nem kenyerem, bár a mazó lányokban becsülöm, tisztelem és kedvelem hogy teljesítik, elviselik Uruk által kiszabott büntetést. Lelki, agyi harc az amit vívni szeretek. Harc úgy, hogy határok dőljenek meg. Valami célja legyen a küzdelemnek, a szexnek. Fontosnak tartom hogy az egész történjen mindenki örömére.
Amit keresek: Hosszútávú, de kötetlen kapcsolat, ahol két fél összehangolódik, és kölcsönösen élvezik egymás társaságát. Olyan szub lánypartnert keresek akiben megvan a kellő motiváltság, ismeri vágyait, hajlandó új dolgokat kipróbálni, és kommunikatív.
Egy jó Mester előre megérzi, milyen falakat kell sub-jában ledönteni ahhoz hogy lelki társak lehessenek.
Nem élettársat keresek egyenlőre. Ismerkedni szeretnék, elsősorban csevegni olyan szub, vagy szub mazó lánnyal akinek szimpatikus a reglapom.
Mindenkinek válaszolok, hiszen ez a minimum.

Partner

Singles
Submissive Female

Couples
Dominant Female - Uncertain Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Submissive Male, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Age: 18-33 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Breast torture, Breath controll, Chains, Latex, Mask, Menstruation, Pens, Piss, Prostate massage, Shit

Exciting

Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Candle, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Enema, Feeding, Fisting, Foiling, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Other tools, Pain, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Get to know, Internet, Restaurant, Talking, TV, Winter sports

Music

Classical, Disco, Drum'n'bass, Electronic, Heavy metal, Pop, Rap, Rock

Movies

Action, Adventure, documentary, Fantasy, Historical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale

Books

Gastronomy