szexterapia - Dominant Female (Mistress)

34
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » szexterapia - Dominant Female (Mistress)
szexterapia  - Mistress Érd
40 years old, Dominant Female, 169 cm, 110 kg
Residency: Hungary, Pest, Érd
Last login: 19 hours ago
Registration time: 2016. 07. 17. 17:09
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szexuálterápia ...lett volna a nick, csak a rendszer túl hosszúnak találta.

Beszélgessünk...

Kedves szexuális vágyakkal, néha gondokkal terhelt érdeklődők...
Akik itt is oly sokan vagytok :-)

Szeretnéd elmesélni a legtitkosabb, talán már perverznek is gondolt vágyaid valakinek, de nem mered még magadnak sem igazán megfogalmazni?

Sokféle izgalmas videót és képeket nézegetsz neten, de nincs akivel meg tudnád beszélni, mi mindenre gondolsz?
Szereted a párod (ha van), mégis hajt a kíváncsiság, ismerkedsz, csevegsz, néha találkozol is, de még a haveroknak sem tudod elmesélni miket éltél meg vagy mik járnak a fejedben?

Ha szeretnél a szexről beszélgetni elég mélyrehatóan, keress meg.

Beszélgethetünk többféleképpen, akár csak az autódban ülve, ha sietsz A-ból B-be, akár nálam kellemesen kényelmesen a kanapén, akár úgy, hogy te a ruháidat eldobálva fekszel a kanapén, közben még esetleg masztizol is, mert felizgatnak a gondolataid...
Lehet előre egyeztetve megfelelő időt rászánva csak csevegőn (hangouts/skype), vagy telefonon is "gyógykezelést" kérni. :-)
Általában reggel 7-9, déltájt 12-13 között és délután 16 óra után tudok nyugodtabban ráérni. A napközbeni időben van egyéb elfoglaltságom is. Időpont egyeztetés szükséges. :-)

Mindenképp tudd, hogy ez nem profi megoldás, nem pszichológus vagyok, viszont nem is ingyen beszélgetnénk - nem véletlen az anyagias kategória - erre figyelj oda kérlek.

Sokféle dolgot megéltem már, és bevallom, bár nem rendelkezem orvosi diplomával, ami egy klasszikus értelemben vett szexuálterapeutának van, sokszor egy kiadós beszélgetés is nagyon sokat tud segíteni - főleg, ha kellemes környezetben közben magadon és a feszültségeiden is tudsz könnyíteni.

Erről vagy röviden és célirányosan privin válthatunk pár sort, mit hogyan, vagy telefonon 1-2 percben el tudom mondani.
A "rendelési idő" előre egyeztetve történhet, akár csak virtuálisan, vagy telefonon beszélünk fél-egy órát, avagy személyesen találkozva. Hétköznap reggeleken fél8-fél9 között, 12-13h között, és délután fél5 után lehetséges. Hétvégén is megoldható, ha előre egyeztetjük.
Személyes találkozót megelőzően szeretnék 1-2 szót váltani telefonon, képet cserélni is... Ezen se akadjunk fenn, ha valóban találkoznál velem.
Hajrá... szavakra, gondolatokra, vágyakra fel :-)

Ha épp nem vagyok itt elérhető, írj üzenetet, ígérem, hogy fogok reagálni.

Sokan kérdezték: nem, ez elsősorban valóban nem szexről, hanem beszélgetésről szól, bár nem kizárt, hogy a terapeuta is elcsábulhat a beszélgetésen túl, de aki csak dugni akar, az ne is írjon, van itt bőven megdugható nő anyagiasan...

Fontos azt is tisztázni, hogy nem szerepjátékos vagyok, a 'doktornő'-séghez a valóságban is közelítek apránként, a célom az őszinte, nyílt, szókimondó beszélgetés a szexről és nem az, hogy egy játékos helyzetbe képzeld magad.

Ebbe persze beleférhet, hogy "helyzetbe hozzalak", eszközöket bevonva akár, szituációkat is megélhess, de csak úgy, ha felfedezhetjük, mi miért izgat fel téged...
A beszélgetésnek része lehet, hogy felizgulj, felizgassalak, elélvezz, de nem úgy, hogy én domina, vagy bármi elképzelt valaki legyek. Én én vagyok.

Ha valaki már tudja a számom, de ragaszkodik ahhoz, hogy számkijelzés nélkül hívjon, viszont nem ér utol telefonon, legyen oly kedves és szánjon rá pár percet, írjon egy levelet is, hogy tudjam, ki keresett. Köszönöm :-)


NEM vagyok Úrnő. Ha a megszólítással gondod lenne, szólíts 'doktornő'-nek, vagy majd a keresztnevemen.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Age: 18-60 year

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Collar, Diaper, Film, Foot worship, Jeans, Mask, Piss, Role playing, Transvestitism, Whip

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Fisting, Foiling, Gangbang, Hair pulling, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Photo shooting, Piercing, Prostate massage, Public sex, Punishment, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Car racing, Cleaning, Computer, concerts, Cooking, Dance, DIY, Fitness, Gardening, Get to know, Internet, Movie, Ping-pong, Play, Reading, Restaurant, Shopping, Swimming pool, Talking, Theater, TV

Music

Alternative, Blue, Funky, Hip-hop, Musical, Pop, Rap, Reggae, rhythm'n'blues, Rock, Rock'n'roll, ska, soul

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, Drama, Family movie, Fantasy, Romantical, Series, Sex/porn, Tale

Books

Adventure, Entertainment, Erotical, Journals/magazines, Novel, Novels