szexologus - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » szexologus - Dominant Male
szexologus
38 years old, Dominant Male, 188 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2017. 06. 09. 00:48
Registration time: 2015. 09. 29. 01:21
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Üdvözöllek, kedves látogató, olvasó.

Magabiztos, tapasztalt résztvevőként, legfőképp domináns férfi szerepébe kerülök.
Aktív évek hozzák a tapasztalatot, lassan, de biztosan, mind játékokban, mind szexuálisan. Immáron azt is mondhatom, van néhány tanítványom, ám az élet iskolájában, a szexualitás sötét oldalán is kimeríthetetlen, feltérképezhetetlen, végtelen az út, és minden élmény tanít és finomít.

Nem vagyok a szélsőséges extremitások embere, se nem táplálok, se nem izolálok bizonyos dolgokat kimaximalizálva. Változatosság, komolyság, a gyengédség és az erőteljesség kiszámíthatatlan, kontrasztos játéka szerintem élvezetesebb, és kellemesebb.

Azt hiszem aki ilyen oldalra téved, annak már legalább az érdeklődése megérett, így néhány gondolat, útravalónak, és leírt benyomásnak.

A játék, amit adott esetben szívesen játszom, az inkább BD mint SM, vagyis D/s azaz bondage-dominance-submission - erotika, kifinomultság és vadság - nem vagyok a fájdalmak embere - van aki az. Felhevült szexualitásban csípős-csapás természetesen, de izoláltan nem rajongok érte.

Ez a játék is meglehetősen addiktív, erős függőséget okozhat, ami persze kellemes, hisz egy függő azért függ valamitől, mert szereti, élvezi. Mégis, óvatosan a függőségekkel, hisz túlzásokba eshet velük az ember.

Az út mindenkinek más és más, mindenki máshonnan indul, és másfelé tart, ha bizalmat nyerek, átengedheted a kormányt, igyekszem biztonságos zónákban maradva, körültekintően közelíteni a határokat, majd gátlástalanul áthágni aztán azokat.

A tökéletes partner olyan mint tű a szénakazalban, sokat kell keresni, én is és mindenki más is válogatós, és válogatunk. Bátorság kell, kitartás, rámenősség vagányság. A játék egy szexuális diszciplína, a nehéz műfajból, ám könnyen elbánunk vele. .)

Van ami egyszeri és megismételhetetlen, van ami rendszeressé válik, és van ami felejthetetlenné. Előre nem lehet tudni.

Az ismeretlentől mindenki fél, ez természetes, mégis keressük hogy megismerjük.
Nem vagyunk futószalagon, de ne legyünk állóvízben sem. Személyes találkozások, pillanatok és pillantások, gesztusok a döntőek, a megnyerőek.

Többnyire minden lány zárkózott, de légy résen, és egy résnyire nyitott.
Lehet egy nő is érdeklődő, kezdeményező. Más itt a netikett.

Kedvesség, őszinteség, természetes szépség, minden férfi figyelmét felkeltő, megnyerő. A férfi legyen férfi, a nő legyen nő.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Spoken languages

English, German, Hungarian