szerelemharc - Dominant Male

6
All BDSM partners » Doms, Masters » szerelemharc - Dominant Male
szerelemharc
49 years old, Dominant Male, 182 cm, 84 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10 hours ago
Registration time: 2013. 07. 26. 09:48
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves Szubocska!

Lelki szimbiótámat, egyben sub, vagy enyhén switch játszótársamat keresem. Aki igényli a kölcsönös odafigyelést és gondoskodást. Aki kedves pimaszságával, érzéki csábításával folyamatosan fenntartja és gerjeszti a férfiúi vágyat, érzéki feszültséget. Akinek megadhatom magam, midőn legyőztem, és aki nekem adja magát, miután legyőzött az odaadásával.

2017.01.15. Úgy érzem, ideje kiegészítenem a bemutatkozásomat:

Monogám párkapcsolatot keresek. Szerintem, a kettőnk kapcsolata a kettőnk dolga. Persze lehet gyereked, gyerekünk, de szerintem ez nem az ő világuk. Nem vagyok szadista és nem társaság előtt szeretném megélni vágyainkat. A jogos önvédelmet leszámítva, semmi esetre, soha nem bántanék nőt. Dominánsként olyan nőre vágyom, akinek a kéjhez hozzátartozik a kiszolgáltatottság. Akinek a testi fájdalom és a megalázottság a gyönyör része. Csak akkor izgatnak az alább felsoroltak, - és ez valószínűleg igaz azokra is, amelyeket a "nem izgat, de csinálhatjuk" kategóriába soroltam - ha kéjes nyögés, érzéki sóhaj kíséri részedről az eseményeket. Persze, mindezt játékosan, tartós nyomok és sértődés nélkül. Álmom, hogy megtanuljak játszani tested és lelked hangszerén, majd sokáig hallgathassam élvező sóhajod muzsikáját.

Lehet, hogy fura vagyok, de engem egy kedves, mosolygós, cserfes, szemtelen, esetleg szégyenlős, feltétlenül odaadó, engedelmes, vagy engedelmessé szelídíthető, enyhén mazo szubocska mosolyának óvása, bizalmának őrzése és maradéktalan kielégítése boldogítana.

Ezen belül talán jobban izgatnak a szerepjátékok (pl.: háziszolga-háziúr, rabnő-gazda, örömlány-kuncsaft, elítélt-rabtartó, házi kedvenc kisállat-szelídítő, tanuló-tanító, gyónó-gyóntató, vallatott-inkvizítor, tilosban járó kollégistalány-felügyelő nevelő, vagy akár eltévedt szűzlány, aki csapdába esett és most balszerencséjére ki van szolgáltatva megtalálója kénye-kedvének. Kötözős és kaloda játékok, gyengém a nyakörv és a póráz, valamint a csiklandozás-érzékeny, vagy puhítással azzá tehető mellek, kezek, lábak, talpak és csikló, a didlók és az orgazmus-kontroll. Ja, igen a kéz és lábimádat sem baj, ha kölcsönös... és az is jól jön, ha kicsit perverz is vagy. (Tudod, pisilés, etetés, lábfétis, fenéknyalás, prosztata masszázs, bezárás, exhibicionizmus, erényöv, etc.)

Olyan lány válaszát várom, akit szintén kifejezetten izgat az ilyesmi, és függetlenségében megengedheti, hogy odaadja magát. Ebben az esetben, már csak a kémiának kell működni közöttünk, mert a vágyainkat, érdeklődésünket, szabadságunkat és az arról való, kölcsönös lemondási hajlandóságunkat tisztáztuk. A mobilitásról pedig úgy vélem, hogy bolond volnék, ha nem költöznék bárhová, vagy nem fogadnám be mindenestől azt a valakit, akivel ilyen mértékben összepasszolunk.

Köszönöm figyelmedet, egyben kívánok sikeres keresést és nagyon sok örömöt, boldogságot!

Küldj egy jelet, ha magadra ismertél és ennél jobban is megismerkednél velem.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Anal sex (receive), Chains, Closure, Cross, Diaper, Doctor fetish, Electrosex, Enema, Film, Foiling, High heels, Jeans, Leather, Mask, Menstruation, Milking, Photo shooting, Sadism, Shit, Vacuum, Whipping bench

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Fisting, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Computer, concerts, Cooking, Dance, DIY, Gardening, Horseriding, Internet, Museum, Ping-pong, Play, Playing music, Reading, Restaurant, Sailing, Science, Swimming pool, Talking, Theater

Music

Country, Funky, Pop, Reggae, Rock'n'roll, soul

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Historical, Sci-fi, Sex/porn, Tale, War, Western

Books

History, Journals/magazines, Novel, Novels, Poems, Scientific