szerelemharc - Dominant Male

9
All BDSM partners » Doms, Masters » szerelemharc - Dominant Male
szerelemharc
50 years old, Dominant Male, 182 cm, 84 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2013. 07. 26. 09:48
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves Szubocska!

Lelki szimbiótámat, játszótársamat keresem. Aki igényli a kölcsönös odafigyelést és gondoskodást. Aki kedves pimaszságával, érzéki csábításával, feltétel nélküli odaadásával, folyamatosan fenntartja és gerjeszti a férfiúi vágyat, érzéki feszültséget. Akinek megadhatom magam, midőn legyőztem, és aki nekem adja magát, miután legyőzött odaadásával.

2017.01.15. Úgy érzem, ideje kiegészítenem a bemutatkozásomat:

Monogám párkapcsolatot keresek. Szerintem, a kettőnk kapcsolata a kettőnk dolga. Persze lehet gyereked, gyerekünk, de szerintem ez nem az ő világuk. Nem vagyok szadista és nem társaság előtt szeretném megélni vágyainkat. A jogos önvédelmet leszámítva, semmi esetre, soha nem bántanék senkit. Dominánsként olyan nőre vágyom, akinek a kéjhez hozzátartozik a kiszolgáltatottság. Akinek a testi fájdalom és/vagy a megalázottság a gyönyör része. Csak akkor izgatnak az alább felsoroltak, - és ez valószínűleg igaz azokra is, amelyeket a "nem izgat, de csinálhatjuk" kategóriába soroltam - ha kéjes nyögés, érzéki sóhaj kíséri részedről az eseményeket. Persze, mindezt játékosan, tartós nyomok nélkül.

Lehet, hogy fura vagyok, de engem egy kedves, mosolygós, cserfes, szemtelen, esetleg szégyenlős, feltétlenül odaadó, engedelmes, vagy engedelmessé szelídíthető, enyhén mazo szubocska mosolyának óvása, bizalmának őrzése és maradéktalan kielégítése boldogítana.

Ezen belül talán jobban izgatnak a szerepjátékok (pl.: háziszolga-háziúr, rabnő-gazda, örömlány-kuncsaft, elítélt-rabtartó, házi kedvenc kisállat-szelídítő, tanuló-tanító, gyónó-gyóntató, vallatott-inkvizítor, tilosban járó kollégistalány-felügyelő nevelő, vagy akár eltévedt szűzlány, aki csapdába esett és most balszerencséjére ki van szolgáltatva megtalálója kénye-kedvének. Gyengéim a kötözős játékok, nyakörv, póráz, csiklandozás, mellbimbók és fenekelés. Ja, igen a kéz és lábimádat sem baj, ha kölcsönös... és az is jól jön, ha kicsit perverz is vagy. (Tudod, pisilés, etetés, lábfétis, fenéknyalás, prosztata masszázs, bezárás, exhibicionizmus, erényöv, etc.)

Olyan lány válaszát várom, akit szintén kifejezetten izgat az ilyesmi, és függetlenségében megengedheti, hogy odaadja magát. Ebben az esetben, már csak a kémiának kell működni közöttünk, mert a vágyainkat, érdeklődésünket, szabadságunkat és az arról való, kölcsönös lemondási hajlandóságunkat tisztáztuk. A mobilitásról pedig úgy vélem, hogy bolond volnék, ha nem költöznék bárhová, vagy nem fogadnám be mindenestől azt a valakit, akivel ilyen mértékben összepasszolunk.

Köszönöm figyelmedet, egyben kívánok sikeres keresést és nagyon sok örömöt, boldogságot!

Küldj egy jelet, ha magadra ismertél és ennél jobban is megismerkednél velem.

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 35-45 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Piercing, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Computer, concerts, Cooking, DIY, Gardening, Horseriding, Internet, Museum, Ping-pong, Play, Playing music, Reading, Restaurant, Sailing, Science, Swimming pool, Talking, Theater

Music

Country, Funky, Pop, Reggae, Rock'n'roll, soul

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Historical, Sci-fi, Sex/porn, Tale, War, Western

Books

History, Journals/magazines, Novel, Novels, Poems, Scientific