szasza992 - Uncertain Female

22
All BDSM partners » Unsure » szasza992 - Uncertain Female
szasza992
25 years old, Uncertain Female, 163 cm, 65 kg
Residency: Denmark, Hovedstaden, Koppenhága
Last login: 7 hours ago
Registration time: 2014. 06. 13. 16:17
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
CSAK OLVASGATNI VAGYOK ITT! AMÚGY IS KÜLFÖLDÖN ÉLEK!!!

Adatlapom többi része régi, eredeti bemutatkozó szövegem, amit nem volt kedvem frissíteni, úgyhogy nem is muszáj innentől kezdve olvasni. A magamról rész az igaz még mindig, a többi nem teljesen állja mindenhol a helyét.

Sziasztok!

Elsősorban nézelődni (és párkeresés céljából) vagyok itt, elég új vagyok a témában, viszont mindig is izgatott. Egy olyan partnerre vágyom, aki nem ítéli el az ilyesfajta vágyakat, épp ezért vagyok ezen az oldalon. Abszolút kezdő vagyok, szóval fogalmam sincs, hogy valóságban mennyire bírnám, bármennyire is felizgat a dolog.
Engem a BDSM-nek valszeg egy visszafogottabb fajtája érdekel, ahol egy párkapcsolat keretein belül tágíthatjuk a határainkat (vagyis inkább Te az enyémeket), ha olyat teszek/mondok megbüntet, de nem brutálisan, csak amennyire kell. Tehát a durvább dolgok annyira személy szerint nem érdekelnek, de egy szigorú és következetes párra lenne szükségem. Ezek a dolgok eléggé felizgatnak, ha látom, olvasom, viszont őszintén szólva, nem tudom, hogy a valósában mennyire tudnám kivitelezni. A kíváncsiságom hozott erre az oldalra. Másrészről, mivel párkapcsolatot szeretnék, legyen a férfinak gyengéd és szeretgetős oldala is, szerintem mondjuk ez evidens egy kapcsolatban.

Ha nem válaszolok vissza, annak megvan az oka, sajnálom, felesleges köröket ne fussunk. Korhatárt nagyon max. 35 év, lássuk be, fiatal vagyok, nekem elég sok mindent meg kell még élnem. A távolság pedig attól függ...illetve kérlek, valami képet az arcodról légyszi, ha ismerkedni szeretnél velem.

Magamról picit: 23 éves vagyok, egyetemista Koppenhágában, szeretek sportolni, olvasni, filmet nézni, bulizni...szóval megvan a saját életem, amibe csak alkalmi szexkapcsolat nem férne bele.

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 23-30 year
Height: 173- cm

Aim of search

relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Bite, Chastity belt, Chinese ball, Cross, Dildos, Hair pulling, Lingerie, Other tools, Pain, Pens, Vibrators, Whipping bench

Maybe

Chains, Feeding, Masturbation, Nippers, Photo shooting, Shaving, Tweak

Exciting

Blindfolds, Bondage, Massage, Oral sex (receive), Punishment, Spanking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Dance, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Party, Reading, Science, Talking, Theater

Music

Disco, Hip-hop

Movies

Anime, Comedy, Drama, Family movie, Fantasy, Musical, Romantical, Series, Tale, Thriller

Books

Erotical, Novel, Scientific, Youth