submazoszuka - Submissive Female

165
All BDSM partners » Slavegirls » submazoszuka - Submissive Female
submazoszuka
42 years old, Submissive Female, 156 cm, 48 kg
Residency: Hungary, Borsod-Abaúj-Zemplén, Miskolc
Last login: 09. 18. 15:23
Registration time: 2016. 10. 12. 01:02
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (4 Rate)
Üdvözlök minden látogatót 41 éves Miskolci submazo szuka vagyok férjezett. Sajnos a férjem nem tudja a vágyaim kielégíteni ezert keresek Domináns férfiakat akik mint egy tárgyat használnának. Nyitott vagyok személyes találkozóra de akár online szolgaságra is jelenleg egy online Dom irányít utasít feladatokra és egyben nyilvánosság hozatalom is az ő kezében van. Utasítására teljesen kiadom magam az érdeklődőknek. Várom a megkeresésüket tisztelettel submazo szuka Gazdám számára a (jószág)
A Gazdám parancsára szeretném kiegészíteni a bemutatkozásomat. Olyan Urat vagy Urakat keresünk, aki gátlástalanul megszopatna minél cikibb helyeken, nyilvánosan is természetesen. Meztelenül használhatna, mint egy utolsó ringyót, a vágyai kielégítésére. Erőszakos mélytorkoztatás, leköpés, felpofozás, hajtépés lehet, a gecit és a pisát is lenyelem parancsra. A gazdám nem lenne ott, ezért képekkel is kellene dokumentálni a megalázásomat. Választani a gazdám fog, nekem nincs beleszólásom abba, hogy kinek ad oda. Alázatosan kérem, hogy ne csak egy-két szavas jelentkezéseket írjanak, hanem lehetőleg minél részletesebben írják meg az elképzeléseket, hogy annak alapján választhasson a Gazdám.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male

Age: 40-60 year

Aim of search

Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Bondage, Breast torture, Candle, Closure, Cross, Dirty talk, Feeding, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Mask, Mazochism, Oral sex (give), Pain, Photo shooting, Public sex, Punishment, Stocks, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Get to know, Internet

Music

Latin, Rock

Movies

Sex/porn

Books

Adventure, Novel, Novels