submazolanyt - Dominant Male

7
All BDSM partners » Doms, Masters » submazolanyt - Dominant Male
submazolanyt
32 years old, Dominant Male, 177 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, budapest
Last login: 2017. 11. 21. 11:46
Registration time: 2012. 10. 23. 23:30
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Sub, mazo beállítottságú alázatos lányt, vagy hölgyet keresek, 18 éves kortól egészen 46 éves korig. Csak egy valakit szeretnék találni ilyen kapcsolatra.

Magamról annyit érdemes tudni, hogy a való életben egy teljesen normális, 30 éves, budapesti férfi vagyok. Ezen érdeklődésemen és beállítottságomon kívül egy mások szerint kedves, intelligens, barátságos, közvetlen, nyitott, és széles látókörrel rendelkező férfi vagyok, akivel mindenféléről el lehet beszélgetni. Ami a munkámat illeti, informatikusként és egyben vállalkozóként dolgozom.

A BDSM, és perverzebb dolgok már jó pár éve érdekelnek. Mindig is vonzott a domináns beállítottság, és az, hogyha kiélhetem "uralkodási" vágyamat egy szolgalelkű, szófogadó lányon. Egyszer volt egy ilyen kapcsolatom, tehát van benne tapasztalatom, de most újra keresek.

Olyan lányt keresek, aki azt kedveli, ha az alkalmakon kívül teljesen normális értelemben tud lenni/beszélgetni egy férfivel, és csak az alkalom során élik ki közös vágyaikat, kölcsönös örömszerzés céljából.

Ha a hirdetésem felkeltette érdeklődésedet, akkor írj bátran! :) Szófogadó, alázatos és szolgalelkű lány és hölgy jelentkezését várom, a részleteket a levelezés során megbeszélhetjük (hogy pontosan mit vállalsz, részemről mi lenne az elvárás, Neked mik a vágyaid és mi izgatna stb.) Ha finomabban szeretnéd kiélni ezen vágyaidat, vagy durvábban, akkor mindkettőre van lehetőség, ebben igazodom hozzád.

Ha bizonytalan vagy, és egyelőre csak levelezni szeretnél ebben a témában, vagy kérdéseid lennének, akkor is szívesen állok rendelkezésedre. Várom leveledet!

Üdvözlettel: László Úr

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-46 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Bite, Breath controll, CBT, Closure, Cross, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Foiling, Gangbang, Leather, Mask, Menstruation, Needle, Pain, Photo shooting, Piercing, Rubber, Shaving, Shit, Tickling, Tweak, Whip

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Fisting, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, Cooking, Internet, Movie, Playing music, Reading, Science, Soccer, Theater

Music

Classical, Disco, Electronic, Folk, Pop, Reggae, Rock, techno

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Fantasy, Historical, Sci-fi, Sex/porn, Thriller

Books

Adventure, Economy/business, Esoteric, Gastronomy, History, Scientific