submazolanyt - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » submazolanyt - Dominant Male
Viewed: 3459x
submazolanyt
34 years old, Dominant Hetero Male, 178 cm, 93 kg
Residency: Hungary, Budapest, budapest
Last login: 11 hours ago
Registration time: 2012. 10. 23. 23:30
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sub, mazo beállítottságú alázatos lányt, vagy hölgyet keresek, 18 éves kortól egészen 46 éves korig. Csak egy valakit szeretnék találni ilyen kapcsolatra. A hűséget és a kizárólagosságot díjaznám. Legyél kedves, odaadó, érzéki és finom hölgy. Ha a hagyományos női erényekkel rendelkezel, számomra Te vagy a tökéletes lány / nő.

Magamról annyit érdemes tudni, hogy a való életben egy teljesen normális, 32 éves, budapesti férfi vagyok. Ezen érdeklődésemen és beállítottságomon kívül egy mások szerint intelligens, barátságos, közvetlen, nyitott, és széles látókörrel rendelkező férfi vagyok, akivel mindenféléről el lehet beszélgetni. Rengeteget olvasok, szeretem a komoly zenét (is). Ami a munkámat illeti, informatikusként és egyben vállalkozóként dolgozom, mint cégvezető.

A BDSM, és perverzebb dolgok már jó pár éve érdekelnek. Mindig is vonzott a domináns beállítottság, és az, hogyha kiélhetem "uralkodási" vágyamat egy szolgalelkű, szófogadó lányon. A "hagyományos" férfi-nő kapcsolat híve vagyok, nem kedvelem sem a lányos fiúkat, sem a férfias lányokat.

Érdekel ennek a világnak a pszichológiája is, a lelki része is. Teljesen komolyan gondolnám ennek a helyzetnek a megélését. Éppen ezért csak olyan lányt keresek, aki szintén komolyan gondolja és nem játszadozni akar... Nekem ahhoz sem kedvem, sem időm nincs, elfoglalt Úriember lévén. Legyél az enyém teljesen, és én a Tied leszek. Legyél hű szolgám és társam, és megjutalmazlak. Mert egy igazságos Úr nem csak büntet, de jutalmaz is, ha rászolgálsz. Vedd le magadról a döntések okozta terhet, és add át nekem. Én irányítalak majd, és vezetlek. Bízd magad rám, és egy különleges világot mutatok Neked. Ne félj a kliséktől, ez valami más lesz.

Ha ezt a kapcsolatot intelligens módon szeretnéd megélni, egy olyan férfival akire felnézhetsz, aki minél tudatosabban éli az életét, nem állati ösztönlény módjára, és eképpen aki - ha kell - kordában tudja tartani a vágyait, s akivel biztonságban érezheted magad a perverz szituációk ellenére is, akkor engem keresel.

Amik vonzanak:

- Fenekelés
- Kikötözés
- Vesszőzés
- Etetés
- Nyakörv
- Szerepjátékok (petplay, diáklány-tanár, szolgalány-házigazda, titkárnő-főnök stb.)
- Fenéknyalatás
- Talp/láb nyalatás
- Szájbadugás, kényszer mélytorokkal
- Kemény szex
- Alázás
- Mellkínzás
- Pisi szex
- Arcra, testre, szájba élvezés
- Anális szex
- Csipeszek
- Spermajáték
- Mocskos beszéd

... és még sorolhatnám.

Ha ezek közül valamelyiket kihagynád, akkor semmi gond, minden megbeszélés kérdése. Fontos, hogy az előre megbeszélt dolgokat tiszteletben tartsuk és minden a szerint történjen, hogy a megbeszélt határokat ne lépjük túl.


Szófogadó, alázatos és szolgalelkű lány és hölgy jelentkezését várom, a részleteket a levelezés során megbeszélhetjük (hogy pontosan mit vállalsz, részemről mi lenne az elvárás, Neked mik a vágyaid és mi izgatna stb.) Ha finomabban szeretnéd kiélni ezen vágyaidat, vagy durvábban, akkor mindkettőre van lehetőség, ebben igazodom hozzád.

Ha bizonytalan vagy, és egyelőre csak levelezni szeretnél ebben a témában, vagy kérdéseid lennének, akkor is szívesen állok rendelkezésedre.

!!!AMI FONTOS!!! Én nem biztos, hogy fogok írni Neked. Férfiak százai bombáznak nyilván a leveleikkel. Ami biztos idegesítő is, de én sem akarok "egy lenni a sok közül". Ha az adatlapom alapján érdekellek, és csak olyannal szeretnél ismerkedni, aki valóban komolyan felkelti az érdeklődésed, akkor várom leveled. Fogok válaszolni.

Tanulj tőlem, hadd legyek a valódi Mestered.

Várom leveledet! Írj bátran.


Üdvözlettel:
László Úr


ui.: elképzelhető, hogy itt nem tudok írni Neked, ezért kérlek írj a szolgalj1@gmail.com email címre (is), az odaírt üzenetekre gyorsan tudok válaszolni!


FRISSÍTÉS: Mivel úgy látom, hogy sok a kamu, és a komolytalan érdeklődő, kérem csak az írjon, akit tényleg érdekel ez a téma, és nem csak beszélgetni szeretne, hanem akár élőben is átélni - nyilván egy előzetes szimpátia kialakulása alapján. Ne raboljuk egymás idejét és energiáját. Köszönöm.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-46 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Bite, Breath controll, CBT, Closure, Cross, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Foiling, Gangbang, Leather, Mask, Menstruation, Needle, Pain, Photo shooting, Piercing, Rubber, Shaving, Shit, Tickling, Tweak, Whip

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Fisting, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, Cooking, Internet, Movie, Playing music, Reading, Science, Soccer, Theater

Music

Classical, Disco, Electronic, Folk, Pop, Reggae, Rock, techno

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Fantasy, Historical, Sci-fi, Sex/porn, Thriller

Books

Adventure, Economy/business, Esoteric, Gastronomy, History, Scientific