sublia - Submissive/Dominant Couple

15
All BDSM partners » Couples » sublia - Submissive/Dominant Couple
sublia
40 years old, Submissive Female, 170 cm, 59 kg - 51 years old, Dominant Male, 176 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Csongrád
Last login: 2017. 11. 10. 12:14
Registration time: 2015. 09. 28. 22:27
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Urammal együtt hirdetek. Sub és mazo vagyok, uram minden kívánságát teljesítem. Nem 24/7-ben. Általában teljesen átlagos párnak tűnünk. Az együtt töltött idő legnagyobb részében „normális” pár vagyunk, uram igazi férfiként viselkedik, én pedig nőnek érzem magam mellette. De bármikor uram rendelkezésére állok, amikor erre kér, illetve utasít. Bármikor, bárhogyan használhatja a testem, kiköthet, fenyíthet, akár másnak is odaadhat használatra, mindig engedelmeskedem.
Uram kívánságára és az én tetszésemre is szeretnénk kicsit színesíteni dolgainkat. Szívesen bevonnánk másik sub, vagy mazo lányt gazdámnak további használatra.
Besegíthetne akár egy dom, vagy domina is a nevelésembe gazdám jelenléte, vagy megbeszélt metódus alapján. Ha uram utasít, neki is szót kell fogadnom. De csak ha utasít, egyébként más nem rendelkezhet velem.
Szívesen ismerkednénk akár dom-sub párral is.
A beérkező jelentkezéseket, leveleket mindketten olvassuk.
A képeken én vagyok.

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Electrosex

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Chains, Cross, Dildos, Gangbang, Hair pulling, Lingerie, Mazochism, Nippers, Nipples, Pain, Public sex, Punishment, Spanking, Stocking, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench