str30 - Submissive TV or TS

20
All BDSM partners » Transvestites, Transsexuals » str30 - Submissive TV or TS
str30
36 years old, Submissive TV or TS, 174 cm, 63 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 7 hours ago
Registration time: 2011. 11. 01. 10:24
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 5.50 Point(s) (2 Rate)
Voltam már regisztrálva itt, akkor elsősorban sub-ként. A BDSM iránti érdeklődésem megmaradt, azonban kiemelkedett belőle az az irányultságom, hogy nőként szeretnék szolgálni. Nem csak (és főleg) a szexuális része érdekel a szolgálatnak, hanem a mindennapokban is szeretnék szolgálni és azt, hogy szolgaként tekintsenek rám.

A mindennapokban is szeretném, ha nőként kezelne az úrnőm. Az úrnőm, aki lehet nő, vagy kifejezetten nőies TS/TV, illetve örömmel szolgálnék párokat is. Bár én vékonyabb alkatú vagyok, kifejezetten szeretem a moletteket!

Traviként nem vagyok teljesen tapasztalatlan, de még eléggé az elején vagyok ennek, így a leendő úrnőm kedvére alakíthat és formálhat nővé. Az elhatározás megvan a részemről, már csak kellene valaki, aki irányítja.
________
Úgy gondoltam, hogy fantáziáimat sorokba öntöm, ezek közül lehet olvasni mostantól a magazinban, a cikkeim között, melyek kizárólag a fantázia szüleményei!

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist TV or TS

Age: -39 year

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Enema, Foot worship, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Mazochism, Oral sex (give), Other tools, Public sex, Punishment, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Transvestitism, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Movie, Museum, Restaurant, Shopping, Talking, Theater