stop - Submissive Female

65
All BDSM partners » Slavegirls » stop - Submissive Female
stop
24 years old, Submissive Female, 160 cm, 49 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2017. 05. 16. 19:38
Registration time: 2015. 04. 19. 13:14
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Üdvözlök mindenkit , aki ezt most olvassa !

Először azzal kezdeném, hogy miért is vagyok itt . Nos .. még sose volt részem ilyenben , most is kicsit bátortalanul írom a szavakat . Rég óta fantàziàlgattam ilyen "dolgokról " és minél több fantázia lett a buksimba annál jobban tetszettek a dolgok és most végre el határoztam, hogy regisztrálni fogok - be vallom egy barátnőm is ajánlotta már régóta az oldalt , de ilyenkor mindig csak le intettem .
huh .. most kicsit azt hiszem , el kanyarodtam a témától . Szóval .. mint kezdő mindenre kíváncsi lennék , persze vannak olyanok amik abszolút tabuk ( pl.: véres dolgok , maradandó sérülések vagy más ilyen enyhén beteg dolog )
Ezeken kívül azt hiszem , bátran mondanom , hogy minden más érdekel .

Magamról :
Nos .. van munkahelyem, de azt nem szándékozom még / talán később se / el árulni , hogy mi az .. ezt nem úgy kell érteni , hogy bűnöző vagyok , vagy más .. dehogy , szó sincs róla .. egyszerűen csak nem érzem szükségesnek
Budapesten élek , de sokszor vagyok Szombathelyen , mert ott van egy örökölt kis házam és ott laknak a rokonok is , így sokszor fordulok meg arra .
A kinézetem .. Nos hát.. mint minden nő , én se vagyok annyira megelègedve az alakommal .. de azt hiszem büszkén mondhatom , hogy a combomon kívül minden mással elégedett vagyok .
szőkés hajam van , jelenleg.. ( nyáron kiszőkül , télen bebarnul)
Barna szemem van , a súlyom és a magasságom le írtam már és 36 -37 - es lábam van .

Nagyon izgat , hogy milyen lehet kiszolgáltatva lenni , mert a való életbe ez nem nagyon jellemző rám , talán ezért érdekel annyira. Néha vissza húzódó vagyok , de van olyan is mikor nagyon éles a nyelvem . Nem félek ki mondani , amit gondolok .
Általában elég lobbanékontermészet vagyok , sokszor vannak hangulat ingadozasaim is .
Ha valakit megszeretek az biztos hogy nem könnyen szabadul majd meg tőlem , igazi bújós kiscica tudok lenni , de a cica a karmait is ki tudja mereszteni .

Az élet nem mindig tett velem jót , ennek köszönhetően nehezen bízok az emberekben . Ha el akarod nyerni a bizalmam azért meg kell dolgoznod , nem is kicsit ( kacsint)

Azt hiszem egyenlőre nem szeretnék komolyabb dolog , csak beszélgetni , aztán ki tudja hogy mi lesz , lehet hogy pont téged kerestelek, téged vártalak , hogy meg találj .

Remélem tetszett , amit olvastál . Ha valaki szeretne rólam többet megtudni , akkor várom a levelet , várom hogy megismerhesselek . Várlak !

Spoken languages

German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Electrosex, Enema, Fisting, Gangbang, Humiliation, Mask, Massage, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Pens, Punishment, Shaving, Slaps, Tickling, Vacuum, Whipping bench

Maybe

Bite, Breast torture, Cross, Foot worship, Latex, Leather, Masturbation, Sadism, Stocks, Tweak, Vibrators

Exciting

Blindfolds, Bondage, Chinese ball, Hair pulling, Menstruation, Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Aviation, Bowling, Cleaning, concerts, Cooking, Dance, Drawing, Fitness, Horseriding, Movie, Party, Play, Playing music, Restaurant, Shopping, Swimming pool, Talking, Tennis, Theater, TV

Music

Alternative, Hip-hop, Pop, Rap, Rock, Rock'n'roll, techno

Movies

Action, Anime, Comedy, Crimi, Family movie, Horror, Romantical, Series, Sex/porn, Thriller

Books

Entertainment, Erotical, Journals/magazines, Novel, Novels, Poems