sss111 - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » sss111 - Submissive Male
Viewed: 3775x
sss111
46 years old, Submissive Bisex Male, 174 cm, 79 kg
Residency: Hungary, Békés
Last login: 06. 18. 05:49
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Mazo bi ffi. vagyok, 178 cm magas, 78 kg, a farkam 17 cm-es, a popóm majdnem szűz, így igen szűk is. Kezdőnek mondom magam, de azért egy két dolgon már túlvagyok. Volt már ffi. és nő parancsolóm is. Most meló miatt külföldön vagyok, és itt egyenlőre nincs partnerem sajna, így "magam szoktam kínozni" mások parancsát teljesítgetem, kamera előtt is. Így most is olyan domináns partnert keresek aki parancsolgatna nekem, feladatokat adna stb. én meg teljesítem camera előtt, és ha hazamegyek akár élőben is.!!!

Hogy mit is szeretnék?... Pl.: Parancsold nekem, hogy öltözzek be egy ribancnak, szerezzek be egy vibrátort, vagy bármit a mit szopnom kellene, vagy dugni magam. (pl. lehetne: ubi, répa, banán stb), de a szopásért és dugásért könyörögnöm kellene, aláznál közben. Én lennék a Te ribancod, a farkam csak kínzásra lenne használható. (pl: kötözés, súlyokkal nyújtás, csipeszek, stb.) Vagy pisis dolgokra kényszerítenél. Szóval aláznivaló ribancod, csicskád akarok lenni.

Jelentkezz és utasítgass, parancsolj nekem, alázz meg, kínoztass meg.

Kemény következetes, határozott legyen.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Male - Dominant Male

Age: 18-50 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, CBT, Chains, Closure, Collar, Dirty talk, Enema, Feeding, Foiling, Foot worship, Gangbang, Humiliation, Lingerie, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Stocking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Car racing, DIY, Movie

Music

Acid, Country, Folk, Funky, Punk

Movies

Fantasy

Books

Erotical, Gastronomy, Scientific, Sport