slave66 - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » slave66 - Submissive Male
Viewed: 866x
slave66
36 years old, Submissive Hetero Male, 181 cm, 77 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 09. 30. 12:34
Registration time: 2009. 03. 12. 21:42
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 3
Normál alkatú, csendes, sub szolga vagyok. Szeretem ha kutyaként bánnak velem, megaláznak, pórázra kötnek. Inkább hétköznapi stílusban, tehát nem igénylem a profi felszerelést, stúdiót, latex ruhát, stb.

Szívesen nyalom tisztára a gazdi cipőjét, felnyalom köpését a padlóról, nyalogatom a farkát, de akár a számba is vizelhet, ha úgy tartja kedve.

Dugás nem játszik, fenéknyalást, fárasztós, erőgyakorlatos dolgokat sem szeretem. Érzékenyebb alkatú/bőrű vagyok, ezért minden eléggé meglátszik rajtam. Olyan nyugodtabb urat keresek, aki élvezi, hogy megalázhatja szolgáját, beletörli cipőjét, leköpi, szájába vizel, és hasonlók.

Idősebb, nagypocakú gazdik előnyben.

-

Egy jó együttlét:
A megbeszélt időben az ajtóban várom uramat, meztelenül, négykézláb, nyakamban nyakörv. Belép, elémtolja cipőit, amiket tisztára nyalok. Ha végeztem, a gazdi leveti kabátját, és a fürdőszobába megy, ahova négykézláb követem. A wc-re ül és pisil, aztán int, mire én megtisztítom a farkát a maradék pisitől, utána pedig szopom sokáig. Amikor elég volt, bevezet a szobába, ahol kényelembe helyezi magát, talán olvasni kezd, miközben én a lába között nyalakodok. Ha utasít, akkor a lábujjait szopom, és ha ügyes voltam, a nyálát a számba csurgatja. Esetleg rágyújt, és a hamut szintén a számba gyűjti, amit lenyelek.
Ha rosszabb napja van, hátrakötött kézzel térdeltet, csipeszeket rak a mellemre, majd megvesszőz elől-hátul. Utána köszönetképp leszophatom, és megkaphatom az ajándék sperma-adagom :)

Partner

Singles
Dominant Male, Dominant TV or TS

Couples
Dominant Male - Dominant Male, Dominant TV or TS - Dominant Male

Age: 40-85 year
Height: 160-220 cm
Weight: 80-180 kg

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Blindfolds, Closure

Exciting

Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, Chains, Collar, Domination, Humiliation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Piss, Punishment, Role playing, Shit, Whip, Whipping bench