slave33 - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » slave33 - Submissive Male
Viewed: 4253x
slave33
51 years old, Submissive Gay Male
Residency: Hungary, Budapest, kerület nélkül
Last login: 06. 11. 20:07
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
183/78 sportosan vékony férfi olyan domináns férfit vagy párt keres elsősorban szopásra nyalásra, pofozásra, ws-re. Eddig még csak fiúval voltam, de kipróbálnám, milyen, ha egy hölgy combjai közé nyomják a fejem, vagy a számra ül és nyalásra kényszerít. Az Úrnak: szopok, segget nyalok, igény esetén levizelhet (akár szájba is, valamint élvezettel fogadnék egy-két pofont is tőle. Dugás, és egyéb anális dolgok kizárva.
Amennyiben láttok fantáziát a leírtakban és izgalmas volna számotokra egy szolga, akinek a száját/nyelvét a saját kielégítésetekre használhatjátok, úgy várom leveletek.
Egy izgalmas forgatókönyv számomra:
Megérkezem hozzátok, a hölgy egy fotelban ül szétterpesztett combokkal. Az úr térdre parancsol aztán lekever néhány pofont, majd a számba nyomja a farkát és szopat. Után odaparancsol a hölgy elé akit nyalnom kell. Ezután hanyatt kell feküdnöm, a hölgy fölém térdel és nyalatja magát velem. Majd az úr térdel fölém és a seggét nyalatja velem, közben a farkát is a számba nyomhatja. Aztán megint a hölgy, és megint az úr. Ameddig jól esik. Persze közben egy-két pofon megint elcsattan az úrtól.
Szopó-nyaló szolga szeretnék lenni a Ti élvezetetekre!

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Fetisist Female, Fetisist Male, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Male, Dominant Male - Dominant Male, Dominant Male - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Male, Submissive Female - Dominant Male, Switch Female - Dominant Male

Age: 18- year

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Ass licking, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Dirty talk, Electrosex, Foot worship, Humiliation, Latex, Leather, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Other tools, Pain, Punishment, Role playing, Rubber, Slaps, Spanking, Stocks, Whip, Whipping bench