sivem - Dominant Female (Mistress)

92
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » sivem - Dominant Female (Mistress)
sivem  - Mistress Budaörs
42 years old, Dominant Female
Residency: Hungary, Budapest, Budaörs
Last login: 1 days ago
Registration time: 2014. 10. 04. 22:19
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (4 Rate)
Tapasztalattal rendelkező, de nem tapasztalt és pláne nem profi dominaként keresem alárendeltséget kedvelő hölgyek, férfiak, travik, párok ismeretségét.
Párkapcsolatban élek, a párom a szolgám is egyben, kérlek ezt vedd figyelembe mikor írsz.
Elsősorban tapasztalatcsere és beszélgetés érdekel, természetesen idővel, kölcsönös szimpátia esetén a találkozás sem kizárt.
Amit nagyon szeretek férfiak esetében az a travi nevelés, a női oldal előtérbe helyezése, a szexi fehérneműk miközben a hétköznapokban a külvilág felé eljátssza a férfit.
Megtalálható bennem a domináns oldal mellett a szadista vágy is, így a keményebb fegyelmezések is a kedvenceim közé tartoznak.
Még ugyan nem volt benne részem, de vágyom rá hogy egy sub hölgy tekintsen rám dominájaként, remélem ez is valóra válik majd
Az intelligencia és a kulturált hangvétel alapkövetelmény, igyekszem a korlátaimat figyelembe véve mindenkinek válaszolni, ha nem sikerül annak oka van.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Fetisist Female, Fetisist Male, Submissive Female, Switch Female

Couples
Fetisist Male - Dominant Female, Submissive Male - Dominant Female

Age: 18- year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Feeding, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cooking, Get to know, Internet, Movie, Reading, Restaurant, Shopping, Talking, TV

Movies

Action, Adventure, Comedy, Crimi, Family movie, Fantasy, Historical, Horror, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Thriller, War, Western

Books

Adventure, Erotical, Novel