sigma - Uncertain Male

1
All BDSM partners » Unsure » sigma - Uncertain Male
sigma
33 years old, Uncertain Male, 178 cm, 70 kg
Residency: Slovakia, Nitrianska župa, komarom
Last login: 09. 03. 11:43
Registration time: 2016. 01. 01. 16:40
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Pár mondat rólam:

Bizonytalan kategóriába soroltam be magam, ennek oka az, hogy a Bdsm szerintem egy nagyon tág fogalom, amiben sok minden helyet kap. Sok módja van annak, hogy valaki kiélje a vágyait, de szerintem ez természetes dolog, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be, "kinek a pap kinek a papné" :).

Ami közös azokban akik itt regisztrálva vannak az, hogy többet akarnak mint egy vanília kapcsolat, valamit érzik belül, hogy nekik több kell, hogy a dolgokat lehet fokozni, még jobbá tenni. . Ámde mégsem mehet valaki oda egy szórakozó helyen, - vagy bárhol - egy lányhoz és nem szólíthatja le azzal, hogy "szereted-e a seggre pacsit? :)

Igaz a remény hal meg utoljára...ezért jó a internet, a technika, a virtuális világ. Van aki selfiket tölt fel a facebookjára, van aki itt barangol hátha ráakad arra akire vágyik.
Mindenki máshogy tölti a szabad idejét. Sajnos Einsteinek igaza volt amikor megjósolta ezt a virtuális világot.
Személy szerint én sem vagyok oda a technikáért, de mindenben van jó és rossz. Jin - Jang, és ha megtalálja valaki a jót, nincs gond.
Ez mindenben így van szerintem,de hiszem azt hogy chatelés után ha el tudnak ott beszélgetni, akkor személyesen egy kávé mellett még jobban megy.
Valljuk be, azért személyesen más filinget ad az egésznek, ami szerintem így a normális. Úgy gondolom, attól sem kell félni, hogy ha a találkozáskor egy kávé mellett más valakire számított egyik vagy másik fél, akkor az nagy baj.
Ugyanis ha nem jönnének be egymásnak, akkor is lehet egy szép barátság, ebből a találkozásból.
Én ezért regisztráltam itt hogy megtaláljam azt akivel közösen fel lehet térképezni ezt a rejtelmes, szenvedéllyel, vággyal teli Bdsm világot.
Viszont ehhez két ember kell. Nekem egy partner, aki maga is teli van kíváncsisággal, szenvedéllyel, fantáziával és nyitott dolgokra, és persze ŐSZINTE.
Nos, az egyik fél megvan :)
Ezúton keresem a másik felemet, röviden ennyi.

Végül álljon itt egy gondolat:

A tökéletes semmi is túl sok lenne, ahhoz képest, ami most a birtokunkban van. (...) Kötődünk, valami senki számára nem látható szálakon. Ránt valami misztikus erő hozzád, és irányíthatatlan vagyok, és végtelenül kiszolgáltatott.

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

Hungarian, Slovakian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Hair pulling, Massage, Oral sex (give), Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Reading, Talking

Music

Alternative, Blue, Classical, Funky, House, Jazz, Pop, Reggae

Movies

Action, Adventure, Comedy, documentary, Tale, Western