saslik - Dominant Male

6
All BDSM partners » Doms, Masters » saslik - Dominant Male
saslik
41 years old, Dominant Male, 189 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Hajdú-Bihar, Debrecen
Last login: 1 days ago
Registration time: 2015. 03. 25. 14:27
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Én egy 189cm 90 kilós sportos testalkatú, kopasz férfi vagyok. Szeretek irányítani a munkában, a kapcsolataimban és a szexben is. Általában hallgatnak rám az emberek és a társaság központja vagyok.
Most következzen az érdekesebb rész, mit tennék veled?
Hátra kötözném a kezeidet szorosan egymáshoz, kipeckelném a szádat, letérdepeltetnélek és kényszerítenélek, hogy alázkodj meg előttem. Persze tudom, hogy nem csinálnád jól, ezért az ölebe kellene feküdnöd meztelenül, magadtól, ami igen nehéz hátrakötött kézzel (ha nem teszed akkor én fektetlek az ölembe ami sokkal fájdalmasabb). Majd jól elfenekelnélek, amikor a könny már kicsordult a szemedből, választhatnál, vagy elkezded nyalogatni a fakamat, vagy újabb retorziók lépnek érvénybe. Általában amikor megkötözve fekszel vagy térdelsz a hideg fürdőszoba kövön egy hideg zuhany után, minden nő örömmel vállalja a mély torkot is. Kicsit fuldoklasz majd, de ekkor merev farkat még úgyse láthatsz akármikor. Ha rosszul csinálod felpofozlak! Előbb utóbb belejössz majd hidd el!
Utána pedig beviszlek az ágyba felkötözöm a fejed fölé a lábadat és egy hurkapálcikával elverem kis lucskos pinád, majd miután könyörögsz, hogy most már baszalak meg rendesen, rád mászok és keményen megháglak!
Lehet, hogy úgy fogsz elélvezni, hogy közbe sírsz, de hidd el életed legszebb és legkeményebb napja lesz!
Ha felizgultál írj, ha más perverz dolgok izgatnak írj, sok mindenbe benne vagyok, megbeszéljük.
Csak nők érdekelnek a férfiaknak vissza sem írok.
A nőknek pedig azt tudom ajánlani, ne csak álmodozzanak róla, hanem írjanak nyugodtan. Még szerencse, hogy nem csak nyuszik vannak... :)

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Blindfolds, Breath controll, CBT, Chastity belt, Foiling, Mask, Massage, Piss, Tickling

Maybe

Anal plays, Anal sex (give), Enema

Exciting

Bondage, Breast torture, Candle, Chinese ball, Closure, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Electrosex, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Leather, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Punishment, Role playing, Shaving, Shit, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench