sas9 - Submissive Male

5
All BDSM partners » Servants, Slaves » sas9 - Submissive Male
sas9
40 years old, Submissive Male, 180 cm, 87 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest és Németország München melletti kisváros
Last login: 17 hours ago
Registration time: 2015. 11. 14. 06:10
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Szolga vagyok, (sub/mazo) tudom, hogy egy Úrnő annak mondana engem. Szolgálni akarok egy Úrnőt aki nevel engem a saját igényeire betanít. Tisztelettudó, alázatos és alázható vagyok.
Már van tapasztalatom így nem egy kezdő vagyok, de azért profinak se mondanám magam, mert biztosan van mit tanulnom. Odaadó, alázatos, és szófogadó vagyok.
Nincs kívánságlistám illetve csak egy, ami az, hogy szolgálhassak és az Úrnőm elégedett legyen velem.

Érdeklődési köröm széles skálán mozog ezért szinte bárkihez tudok alkalmazkodni. Nincs életkor és és testalkat ideálom sem, csak domináns legyen a hölgy, aki az Úrnőm lesz.
Szeretem ha az Úrnőm szabályok közzé korlátoz, az Úrnőm megszabja a napom minden percét még azt is akár, hogy mikor mehetek wc-re, megszabja a hajviseletem, megszabja a ruházatom a munkába, és szolgálat közben, nagyon rövid pórázon tart és ellenőriz
Erényöv viselése tudom, hogy alap, ezért ezt nem kell mondani, és mivel független vagyok,így bármikor az Úrnőm rendelkezésére tudok állni ha kell akár 24/7-ben is, vagyis ahogyan a munkám engedi. Szeretem az Úrnőm lábát imádni és ez Úrnőm előtt térdelni, várni a parancsokra. Órákig vagyok képes nyalni.
Nem dugni akaró ember vagyok, szívesen írok bemutatkozó levelet, ha kéri egy Úrnő, de mivel nem egy számítógép mögül nagyokat mondó szolga vagyok ezért akár telefonszámot is adok.

Normális, tiszta, kulturált, olvasni és írni tudó ember vagyok. Sok Úrnő panaszkodik itt a Pixi oldalán, hogy az itteni férfiak bunkók, és nem olvassák el sem az adatlapokat, csak bemásolnak egy előre megírt levelet ami tele van helyesírási hibákkal.Ezek e dolgok nem jellemzőek rám. Na én vagyok a kivétel az itteni átlaghoz képest!!!
A tű a szénakazalban.

Egy papucs vagyok az Úrnőmnek, egyébként határozott vagyok jól kiismerem magam a vállalkozó világban és jól tudok irányítani, de az Úrnőmnek maximálisan alávetem magam. Nem pofázok vissza, nem kérdezek, teszem a parancsot, egy bólogató kiskutya vagyok, ha kell takarítok, ha kell lábat imádok, ha Ön Úrnő azt akarja leszek bútora, lábtartója, hamusa, bármije, bármije, bármije, bármije.
Vagy bármire betanítható, megtanítható vagyok. Ha Ön Úrnőm fegyelmezi, vagy fenyíteni akar, akkor megteheti, velem. Bármit megtehet velem.
Úrnőm kérésere akár szőrtelenre is borotválhatom az egész testem.


Iskoláim: gimnázium, épület villamosságszerelő, biztonságtechnikai technikus, hulladékkezelői telephely vezetői szakképesítés, boltvezetői képesítés, diploma.

(Minden domináns nem hivatásos hölgynek adtam hozzáférést a fotóimhoz)

Kéz és lábcsókom minden Úrnőnek

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female

Age: 30-55 year
Height: 160-200 cm
Weight: 50-120 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Other tools, Pain, Pens, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench