samson - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » samson - Submissive Male
samson
53 years old, Submissive Male, 183 cm, 108 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 12 hours ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Nem az a legény, aki adja, hanem aki állja. De nem mindegy, hogy ki az, aki adja: hatalma rajtam csak Asszonynak van, férfinak be nem hódolok. Sir Walter Raleigh a legenda szerint a köpenyét terítette a királynő lábai elé, hogy ne kelljen a sárba lépnie. Van-e szebb, mint ha a férfi az egész testével teszi ezt?

Nem szeretem a "sub" és a "mazo" különválasztását - a klasszikus "Femdom" híve vagyok. Az alárendeltség szimbolikus része a lábcsók, a lánc és a korbács; fájdalom és alázat egyaránt kell a kiszolgáltatottság izgalmának teljes átéléséhez. Ám ha a férfi helye a Nő lábainál (alatt?) van, akkor sem szánalmas, hitvány féreg: erős és hatalmas rabszolga, akárcsak a római gladiátor vagy az arab mesék dzsinnje, aki feltétel nélkül hódol Úrnőjének, alázattal szolgálja, és boldog, hogy önként vállalt kínjaival szórakoztathatja.

Idáig a játék. A valóságban meg (remélhetőleg) teljesen normálisnak tűnő pasas vagyok, aki szeret ezekről a dolgokról, vágyakról, elképzelésekről, tapasztalatokról beszélgetni, levelezni, vitatkozni, vagy akár közösen játszani is.

Spoken languages

English, German, Hungarian