respicio - Dominant Male

5
All BDSM partners » Doms, Masters » respicio - Dominant Male
respicio
49 years old, Dominant Male, 188 cm, 92 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 07. 19. 16:01
Registration time: 2012. 05. 07. 10:40
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Keresek egy belevaló lányt!
Tartalmas kapcsolatra keres jó megjelenésű tapasztalattal rendelkező 45-ös úr irányítható szófogadó engedelmes alázatos, szubmisszív szerepeket kedvelő lányt. Bizalomra épülő tartós kapcsolatot keresek. Számomra fontos az érzelmi és értelmi intelligencia is.
Én azt gondolom, hogy minden ember önálló individum. Ezért az egymás iránti tiszteletet az a mérvadó! Mert akár Dom vagy, akár Szub, mindenkinek jár a tisztelet, mert mindenki ember! A stílust, maga az ember határozza meg. Úgy gondolom, hogy ha a tiszteletet ki akarom vívni, akkor először nekem, kell megadni a tiszteletet.

Én azért keresek csak egy lányt ebből a világból, mert számomra a BDSM-mel fűszerezett kapcsolat egy érzelmi kapcsolat. Úgy gondolom, hogy egy nagyon különleges és belsőséges viszony két ember között. Ezért ez szerintem több, mint szerelem, vagy barátság. Ez a kapcsolat nemcsak bizalom alapul, hanem többek között felelősségen is. Ezért nincs annál izgalmasabb, amikor már ismeri a két fél egymás rezdülését, amikor már hamarabb tudja az egyik fél, hogy mit akar, mit gondol a másik. Amikor teljesen meztelen a másik előtt, de nem csak fizikálisan, akkor, amikor megosztja a másikkal minden titkos vágyát, minden olyan dolgot, amit soha senki előtt addig fel nem vállalt. Amikor kinyílik egy ember személyisége a másik előtt.
Jelenleg vanilla házasságban élek ezért lehetőleg olyan hölgyet keresek, úgy gondolja, hogy ennek ellenére jogunk van így is a bdsm világ szépségeit megélni.
Úgy gondolom, hogy a BDSM kapcsolatban a felek nem csak azt élvezik, hogy sub/dom szerepben vannak, hanem azt is, hogy ezzel a másik félnek örömet, szexuális izgalmat, kielégülést okoznak. Tehát számomra BDSM egyfelől a két ember érzelmi kapcsolata, másrészről mindaz, amit a hálószobában együtt kigondolnak.
Közös örömök, szeretném megélni egy lánnyal amint megsemmisülten, lebeg a gyönyörtől, szenvedélytől a szenvedés általi gyönyörtől, feloldódik a szenvedélyben, hogy elérje a legtökéletesebb boldogságot.

Fiuk kérem ne fáradjanak.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: 20-55 year
Height: 155-190 cm
Weight: 45-90 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Bite, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Chains, Closure, Cross-dressing, Dirty talk, Doctor fetish, Electrosex, Enema, Fire, Foot worship, Hair pulling, Leather, Lingerie, Mask, Masturbation, Pens, Piss, Rubber, Shaving, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Whipping bench

Maybe

Needle, Slaps

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Breast torture, Candle, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Domination, Fisting, Humiliation, Massage, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, Internet, Movie, Museum, Opera, Reading, Restaurant, Science, Shopping, Swimming pool, Theater, Winter sports

Music

Blue, Classical, Disco, Electronic, Heavy metal, Latin, Pop, Reggae, Rock, techno

Movies

Action, Adventure, documentary, Historical, Sci-fi, Thriller

Books

Economy/business, Erotical, History, Journals/magazines, Journey, Novel, Poems, Religion, Scientific