redmarks - Dominant Male

11
All BDSM partners » Doms, Masters » redmarks - Dominant Male
redmarks
61 years old, Dominant Male, 178 cm
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 21 hours ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 8.88 Point(s) (8 Rate)
A BDSM-en belül elsősorban a spanking, azaz az elfenekelés illetve a testi fenyítés különböző formái érdekelnek, akár iskolai, jogi vagy családon belüli, a gyakorlatban pedig leginkább adni. Gyűjtöm az ezzel kapcsolatos irodalmat, képeket és filmeket is és szívesen levelezek is a témában másokkal.

A partnerem iránt figyelmes és érdeklődő vagyok, de amikor arra kerül a sor, egyben szigorú és következetes a büntetésben és fegyelmezésben, kellő élettapasztalattal a hátam mögött. A látszat néha csal.


A spanking iránt érdeklődő kezdőket megismertetem azzal, milyen is az, ha elfenekelik az embert, segítek elfogadni az elfenekelés utáni vágyódást és az óhajtott fájdalmat.

Ha egy feszültség levezető vagy bűntudat oldó fenekelésre vágysz mert rossz voltál és nincs aki megtegye mert nem érdekli vagy nem mered megkérni, akkor is számíthatsz rám.

De ha nem akarod, indokolnod sem kell.

Ha egy terv megvalósításához (pl. vizsgára felkészülés, dohányzásról leszokás, fogyókúra, ...) nincs elég akaraterőd és önfegyelmed és szükséged van folyamatos külső kontrollra és testi fenyítésben megnyilvánuló motivációra rendszeres távellenőrzéssel és feladatokkal, akkor is jó helyen jársz.

A büntetés erőssége széles skálán mozoghat s nem csak a popsi kaphatja meg a magáét.

Partner

Singles
Submissive Female, Switch Female

Age: 18- year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Masturbation

Exciting

Anal plays, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chastity belt, Collar, Cross, Domination, Electrosex, Enema, Hair pulling, Jeans, Leather, Lingerie, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, DIY, Internet, Movie, Museum, Swimming pool, Talking

Music

Electronic, Latin, Rap

Movies

Family movie, Game - show

Books

Economy/business, Erotical, History, Scientific