ramon - Submissive Male

2
All BDSM partners » Servants, Slaves » ramon - Submissive Male
ramon
28 years old, Submissive Male, 183 cm, 83 kg
Residency: Hungary, Baranya, Pécs
Last login: 1 days ago
Registration time: 2017. 08. 28. 08:45
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Egyedül élő, szubmisszív beállítottságú srác vagyok. Eredendően switch-nek gondoltam magam, és a szívem mélyén talán még ma is az szeretnék lenni. Vannak "normál" szexuális vágyaim, de az éveken át tartó, sorozatos elutasítások felerősítették a szub énemet. Vagy az is lehet, hogy ez csak önvédelmi mechanizmus a kudarcok elkerülése érdekében. Tény, hogy soha nem volt anyagiaktól mentes testi kapcsolatom nőkkel. Hivatásos lányoknál persze többször megéltem a normál vágyaimat, de ez rövid idő után üressé vált. Mindegyikük csak kötelességből megcsinálta, de cseppet sem élvezte. Így számomra sem volt igazán átütő erejű élmény.
Néhány éve kezdtem el a bdsm iránt érdeklődni, és a kezdeti gátlásosság után elég sok számomra ciki és megalázó, de mégis izgató helyzetben találtam magam. Fizettem nőknek használt fehérneműért, lábimádatért, puncinyalásért, és néhány extrémebb dologért is. A két legmeghatározóbb élményem az volt, mikor cuckold szerepben az ágy alá bújva kellett végighallgatnom egy fiatal lány és pasija szeretkezését, majd a lány szájából megkaptam a srác végtermékét... Azóta talán a cuckold a legkedvesebb bdsm fantáziám, mert igazán fájdalmasan érint, hogy tanúja lehetek olyas valaminek, amire titkon én is nagyon vágynék, de amit soha nem éltem át párkapcsolatban. A másik meghatározó élményemet egy hivatásos milf nőnek köszönhetem, aki a normál dolgok mellett nyitott volt extrémebb kérésekre is. Tőle vettem életemben először pisit és a másik dolgot is. Ráadásul annyi pénzért, amennyiért egy órán át kefélhettem volna. Maga a fizikai dolog nem izgatott és nem izgat a mai napig sem; de lelkileg egy vízválasztó volt a bdsm "karrieremben", mert iszonyatosan szánalmasnak éreztem magam, és tudom, hogy a hölgy is így gondolt rám. Mikor átvettem tőle a csomagot, megköszöntem, ő meg csak annyit mondott: "Egészségedre." Ebben az egy szóban minden benne volt, amit gondolt rólam, annyira lekezelően, de ugyanakkor őszinte szánakozással mondta.

Anyagias és nem anyagias domináns nőket egyaránt keresek. Titkon bízom benne, hogy egyszer találok egy olyan "civil" hölgyet, aki nem csak a pénzért cserében fogadja el az alázatomat, az odaadásomat és az őszinte hálámat azért, hogy szolgálhatom. Olyan nő az álmom, aki irányít, utasít, de néha szeret és megdícsér. Nincsenek külső igényeim, a személyiség a döntő, nem a kilók és az évek száma.
De míg keresem álmaim királynőjét, alkalmanként fizetős módon tovább hódolok szenvedélyemnek, a női nem imádatának.

Spoken languages

Hungarian