r1db002 - Switch Male

All BDSM partners » Switches » r1db002 - Switch Male
Viewed: 6214x
r1db002
32 years old, Switch Bisex Male, 180 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest, kerület nélkül
Last login: 9 hours ago
Registration time: 2019. 06. 19. 21:39
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Üdv minden idelátogatónak!
Sok minden érdekel a BDSM-en belül. Két fő dologtól függ hogy melyik oldalon állok: a hangulatomtól és az illető személyétől. Van olyan eset amikor teljes mértékig dominánsan szeretem megélni a dolgokat illetve van amikor subként is kipróbálok 1-2 dolgot amit inkább fétisiszta szerepnek mondanék mert néhány fétis vonz amit alább olvashatsz.
Domként szeretem a szolgákat akik hűségesen nyalják a talpaimat, szeretem ha kényeztetnek masszázzsal, kitakarítanak, bevásárolnak, cipekednek én pedig mint egy király bármit mondok azt megteszik nekem. Szolgákat és szolgalányokat is szivesen fogadok. Ezen kívül egyénileg megbeszélhetünk dolgokat ami neked bejön és nekem is, de persze az én akaratom az irányadó. Néhány dolog amit megemlitek kedvenceim közül: pofozás, breath games, taposás, nyilvános alázás, csicskáztatás, findom, tökönrugás, megkötözés/bilincselés, foot fetish stb. Van egy kis szadizós hajlamom is. Sérülést okozó dolgok kizárva.
Fétisisztaként ami izgatja a fantáziámat a lábfétis SZAGOSAN (cipő,zokni,harisnya,láb), légzéskontroll(nyaki fojtogatás), fóliázás(mumifikálás), latex!!, harisnya, izzadtság, pisi és természetesen itt is mindkét nem érdekel.
Esetenként előfordul hogy egy adott partnernél adott játékon belül megkivánom a váltakozást a szerepek közt de ez ritkán fordul elő.
Amit mindenképp kiemelnék a konkrét behatolásos szex nem izgat, nagyon ritkán rá veszem magam de kizárólagosan aktiv oldalon és főként egy kapcsolatban.
Fontosnak tartom megjegyezni hogy szeretek élőben találkozni és nem szeretem a túl hosszú online fecsegést. Pasiknak irom mert náluk szokott ez probléma lenni: nincs farok képem, majd élőben meglátod ha ki érdemled és sor kerül rá.
Fotót küldj az arcodról ha nincs kint, mivel nekem is van kint!!

Update: privátban csak eseményeken megismert tagokkal találkozom. Ha szeretnél megismerni gyere el egy bdsm eseményre amin ott vagyok.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Age: 18-50 year

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Closure, Role playing

Maybe

Anal plays, Bite, Bondage, CBT, Cross-dressing, Diaper, Dirt, Enema, Fisting, Other tools, Pain, Spanking, Vacuum, Vibrators

Exciting

24/7, Boot fetish, Breath controll, Candle, Chastity belt, Collar, Dirty talk, Domination, Feeding, Film, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Mask, Massage, Masturbation, Photo shooting, Public sex, Punishment, Rubber, Sadism, Slaps, Stocking, Transvestitism

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, Dance, Get to know, Internet, Movie, Party, Reading, Restaurant, Science, Talking

Music

Disco, Electronic, Goa, House, Pop, soul

Books

Economy/business, Entertainment, Erotical, Esoteric, Journals/magazines, Journey, Scientific