puppy - Switch Male

3
All BDSM partners » Switches » puppy - Switch Male
puppy
40 years old, Switch Male, 186 cm, 83 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 5 days ago
Registration time: 2009. 05. 09. 02:31
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Érzékeny, értelmes, kicsit szemtelen szub, és kialakulófélben levő dom vagyok.

Hasonló érdeklődési körrel megáldott lány, esetleg pár ismeretségét keresem. Vannak fiúk is, akik tetszenek, és nem zavar egy fiú jelenléte, de a fütyikkel nem vagyok megbékélve, és végső soron a lányok érdekelnek. A gyengém a fiús típusú, fellépésű "tomboy" leányzók; vékony, magas testalkat, kis mellek, rövid haj, mindenféle testszőrzet előnyben - de mindez persze nem "követelmény". A szimpátia nem külsőségeken fog múlni.

Jómagam sportos testalkatú, jobbára szőrtelen, lányok szerint a "szigorú arcú, bevállalható" típusba tartozó srác vagyok. Nem topmodell és nem is férfi bányarém, gondolom valahol a kettő között. Nem vagyok önbizalom hiányos, de elszállva sem vagyok magamtól. A kocsik, a futball nem érdekelnek, a pénz is csak annyira amennyire muszáj. Az elvont emberek gyakran bunkónak tartanak, a bunkók elvontnak. Majd eldöntöd.

A kemény fizikai fájdalmat nem szeretem, a dolog lelki oldala érdekel főleg. Van már némi tapasztalatom, de azért aránylag tapasztalatlannak számítok. Nekem ez egy játék. Azt szeretem, ha tudunk nevetni közben, meg tudunk állni kicsit és tudjuk folytatni, incselkedünk, beszélgetünk, és annyira vesszük komolyan, amennyire mindkettőnknek élvezet. A katonás, "szemtelenkedsz?! úgy megbüntetlek hogy vinnyogni fogsz, te féreg..." típusú együttlét nem az én stílusom. Ha Te is így vagy vele, akkor biztosan jól meg fogjuk egymást érteni, ha nem, azt is elfogadom. Bármelyik oldalon állok, szólni fogok, ha átlépted a vonalat, és Tőled is ezt várom el.

Nagyon szívesen beszélgetek, találkozhatunk és lófrálhatunk a városban, de kellő szimpátia és bizalom esetén megpróbálhatunk akár a közepébe is vágni.

Alávetett szerepben a megalázás érdekel a legjobban. Boldogan nyalogatom a talpad, a feneked, vagy ahol csak szeretnéd. Könyörögni fogok a pisidért, érdekel ha megkötözöl, ha az arcomra ülsz, ha bekötöd a szemeim, ha a számba köpsz. Az is lehet, hogy csak én vetkőzöm le és te nem. Végezetül ha ügyesen bánsz velem, és akarod, akkor a fájdalmat is elviselem.

Uralkodó helyzetben azt csinálom veled, amit minden disznó pasi akar de általában nem hagyod. Megkötözhetlek, vagy csak megmondom hogy hogyan pózolj, és ott nyúlok hozzád és úgy, ahogy én akarom. Szívesen használok csipeszeket, gyertyát, és el is fenekelhetlek, de csak akkor ha érdekel téged a fájdalom. A puncidon kívül a popsidat és a szájadat is használni fogom.

Ha írsz, válaszolok.

Anyagiak teljes mértékben kizárva.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Male - Dominant Female, Fetisist Male - Fetisist Female, Fetisist TV or TS - Dominant Female, Fetisist TV or TS - Fetisist Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Fetisist Female, Submissive Male - Submissive Female, Submissive TV or TS - Dominant Female, Submissive TV or TS - Fetisist Female, Uncertain Female - Dominant Female, Uncertain Female - Fetisist Female, Uncertain Female - Submissive Female, Uncertain Female - Submissive Male, Uncertain Female - Uncertain Female, Uncertain Female - Switch Female, Uncertain Male - Dominant Female, Uncertain Male - Fetisist Female, Uncertain Male - Submissive Female, Uncertain Male - Switch Female, Uncertain TV or TS - Dominant Female, Uncertain TV or TS - Fetisist Female, Uncertain TV or TS - Submissive Female, Uncertain TV or TS - Switch Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Submissive Female, Switch Female - Submissive Male, Switch Female - Switch Female, Switch Male - Dominant Female, Switch Male - Fetisist Female, Switch Male - Submissive Female, Switch Male - Switch Female

Age: 18- year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, French, Hungarian, Italian

Interests in BDSM

I would try

Collar, Dildos, Electrosex, High heels, Nipples, Sadism, Stocks, Whip

Maybe

Boot fetish, Candle, Closure, Dirty talk, Doctor fetish, Oral sex (receive), Pain, Slaps, Spanking

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Domination, Foot worship, Humiliation, Lingerie, Masturbation, Mazochism, Nippers, Oral sex (give), Piss, Punishment, Shaving, Vacuum

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cooking, Get to know, Internet, Party, Playing music, Reading, Restaurant, Sailing, Talking