pixieowner - Dominant Male - Admin

8
All BDSM partners » Doms, Masters » pixieowner - Dominant Male
pixieowner
44 years old, Dominant Male, 180 cm, 93 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 22 hours ago
Registration time: 2015. 07. 20. 13:47
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Üdvözöllek Titeket az SMpixie oldalán.

Ez az adatalap kicsit eltérő az itt megszokottaktól, így kedves olvasó ne lepődj meg, ha nem személyes érdeklődési köreimről, vágyaimról fogsz olvasni. A felhasználói nevemből látható, hogy az oldal tulajdonosához látogattál el, ezért itt inkább az oldallal kapcsolatban olvashatsz.

Az oldal és az azt működtető csapat célja a közösség és tagjainak kiszolgálása. Munkánk és jövőbeni fejlesztéseink is e célt szolgálják. Sokat segíthetsz, ha megosztod véleményed, vagy javaslatod velünk. Minden észrevétel, ami építő jellegű és az oldalt segíti készséggel és örömmel fogadjuk. Ezeket igyekszünk is mind kiszolgálni és megvalósítani, természetesen a vonatkozó jogszabályok betartásával és betartatásával. Ezen alapszabályunk igaz az egyes tagok viselkedésére is.

Amennyiben kérdésed, problémád merülne fel a témától függően tudsz írni nekünk. Műszaki jellegű kérdésed eset az IT, ha a szabályzatok kapcsán merül fel kérdésed vagy adminisztrációs és minden egyéb általános kérdésed esetén pedig az INFO címre írhatod meg. A pontos címeket a kapcsolati adatok alatt találhatod meg.

Bízom benne, hogy minden tag megtalálja az oldalon vágyait és keresett párját. Ebben igyekszik segíteni az oldala és csapata. Kívánunk hozzá sok sikert!

Tisztelettel,
Zsolt, PixieOwner

Contact information

Email: Registered Members Only

Spoken languages

English, Hungarian