passzivsanyi - Submissive TV or TS

All BDSM partners » Transvestites, Transsexuals » passzivsanyi - Submissive TV or TS
Viewed: 2618x
passzivsanyi
71 years old, Submissive Bisex TV or TS, 205 cm, 92 kg
Residency: Hungary, Bács-Kiskun, Miske
Last login: 4 days ago
Registration time: 2012. 10. 27. 21:38
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
2020.06.21.
Rájöttem, hogy nem switch, hanem submissiv pasi vagyok, női ruhát hordok. Továbbra is a szado-mazo játékokat kedvelem. Egy switch vagy egy domináns pasit szeretnék állandóra.
2016.12.15.
Szükségem lenne heti többszöri szado-mazo játékra. Bárki jelentkezhet, korra, nemre való feltétel nélkül. Szeretem a fenekelést, cbt-t, orvosi szext, anális tágítást, ökölszexet.
2014.május 27.
Szeretnék találni valakit - legyen az férfi, nő vagy TS - akivel alkalmanként (vagy akár folyamatosan) játszadozhatnék. Szeretem a kölcsönös fenekeléseket, anális tágítást (oda-vissza), farokkínzást, kötözést, stb.
Úgy válogatom ruhatáramat, hogy avatatlan ne vegye észre azt, hogy női ruhát hordok. Jól érzem magam ezekben. Csak az jelentkezzen, kit nem zavar felemás viselkedésem.

Eredeti bemutatkozás:
A BDSM szerelmese vagyok. Szeretem a kötözést, a fenekelést (oda-vissza), a tágítást (húgycső-anál), a beöntést, a CBT-t és a hagyományos szexet. Keresek egy olyan partnert, akivel - egyenrangúként - a fentieket művelhetem.

Nem vagyok szolga-alkat, inkább domináns, vagy a kettő közötti. Sok mindent kipróbáltam már magamon, pl. fojtogatás, tűket a mellbimbóba, makkba, herébe, fenekembe, fülembe, orrcimpámba. Magas a fájdalom-küszöböm! Szeretném mindezeket partnerrel végezni (oda-vissza) és még amit a partnerem szeret.

Mivel szeretek női ruhákat hordani, crossdresser vagyok. A hatodik Forced_fem feladatnál tartok és meglehetősen élvezem. Kár, hogy senki nem látja rajtam a női cuccokat! Még nem mertem utcára menni női felsőruházatban, bár a fehérneműből kizárólag nőit hordok.

Már utcára is mentem női felsőruházatban! Sőt! Már megmutattam magam női ruháimban volt nejemnek is, akinek tetszett! Szerintem nem tudatosította azt, hogy női ruhák vannak rajtam.

2013. augusztusától már nagyrészt női ruhában járok mindenhova! Van már női felsőruházatom is, bár abban is férfiasan hatok. Eddig kizárólag unokahúgom vette észre, vagy legalább is ő tette szóvá, hogy női ruhákat hordok. Nem zavar! Élvezem!

Partner

Singles
Dominant Male, Fetisist Male, Uncertain Male, Switch Male

Couples
Submissive Female - Submissive Female, Submissive TV or TS - Submissive Female

Age: 40-65 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Bite, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Feeding, Fire, Fisting, Foiling, High heels, Jeans, Leather, Mask, Piercing, Piss, Role playing, Rubber, Vacuum

Maybe

Dirty talk, Domination, Film, Hair pulling, Humiliation, Latex, Pens, Punishment, Tickling, Tweak

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Blood, Bondage, Breast torture, CBT, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Doctor fetish, Enema, Gangbang, Knife, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Prostate massage, Public sex, Sadism, Shaving, Spanking, Stocking, Stocks, Transvestitism, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Archery, Aviation, Billiard, Computer, concerts, Cooking, DIY, Fitness, Gardening, Get to know, Horseriding, Internet, Movie, Museum, Opera, Party, Ping-pong, Play, Playing music, Reading, Restaurant, Science, Shopping, Swimming pool, Talking, Theater

Music

Blue, Classical, Country, Disco, Electronic, Heavy metal, Hip-hop, Latin, Pop, Rock, Rock'n'roll, soul, techno

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, documentary, Fantasy, Historical, Romantical, Sci-fi, Sex/porn, Tale, War, Western

Books

Adventure, Albums, Arts, Economy/business, Entertainment, Erotical, Gastronomy, Health, History, Novel, Novels, Poems, Scientific, Youth